Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Mati Akibat Belut Bersarang Dalam Dubur !


Seorang lelaki berusia 59 dari China telah di bawa ke Hospital Sinchuan setelah mengadu sakit di bahagian perut, dehidrasi, dan mengalami pendarahan serius di bahagian dubur.


Si mangsa juga adalah seorang chef pengsan kerana terlalu mabuk. Malangnya, rakan-rakannya yang pendek akal dan kejam telah memasukkan seekor belut ke dalam duburnya.


Menurut doktor, walaupun ketika dikeluarkan belut itu sudah mati, namun belut sepanjang 20 inci yang “bersarang” di rektum mangsa telah menghuru-harakan dan merosakkan usus dan organ yang berkaitan. 


Selepas 10 hari menerima rawatan di unit rawatan rapi, lelaki malang ini meninggal dunia disebabkan pendarahan dan jangkitan kuman yang serius.


Moral of the story, nak bergurau pun ada batasnya. Jangan melampau sangat. manalah tahu kesannya boleh  membawa kematian. tak pasal-pasal boleh kena hukum gantung tu..


Adios~~~   

Comments
7 Comments

7 comments:

velasrizal said...

Mati Akibat Belut Bersarang Dalam Dubur !

KaiZeN SHiNoBi said...

pwrghhhh... ngeri3....

nabil_potter said...

isk2...apa jenis melawak la...

LaNuNsepet said...

pergh... igtkan lintah belut pun leh masuk kan dalam dubur..

ada jahat punye memebr,,teruk ar..
moral dier jgn minum arak. he3

jfook said...

Omg, sounds so scary..

ardinihumaira said...

berapa tahun belut tu nak membesar macam ni? huhu ngerii


Berlagak la luuu Ben Ashaari punya penangan

cikgadis said...

bodohnya kawan dia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


*sori emosi

huhu

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget