Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Buang Air Ketika Main Bola Sepak ?



Adakalanya 'panggilan alam' sukar untuk di tahan. Inilah yang terjadi kepada penjaga gol Stuttgard, Jens Lehmann ketika bermain menentang pasukan Unirea Urziceni.


Tiba-tiba sahaja Lehmann hilang dari gawang gol ketika perlawanan berlangsung. Kamera televisyen pantas merakam aksi beliau menyorok di balik papan iklan untuk membuang air kecil.


Meskipun Lehmann membelakangi kamera, namun gelagatnya jelas memperlihatkan beliau sedang membuang air kecil.

Tak percaya? Jom kita sama-sama terjah video ini :-





Beliau segera ke posisi gawangnya selepas menyedari pasukan lawan sudah melancarkan serangan balas ke pintu gawangnya.


Moral of the story :- Sebelum memulakan sesuatu aktiviti yang mengambil masa yang lama, kurangkan minum air dengan banyak. Tak pun 'buang' siap-siap. Takde lah rasa nak terkucil aja..


Adios~~~~

Comments
7 Comments

7 comments:

rossoneri said...

hakhakhakhakhak...adeiiii pak leman pak leman...lawak ahh!!!hahkhakhakha..

dulu pernah terpikir tau,macam mana ler kalau dorang tgh main tu tiba2 nak terkucir,pastu bila pikir balik, mungkin sbb dah nervous sangat sampai xada rasa apa2..rupa2nya tak jugak..hahahha

fndrocka said...

byk kali terfikir gak..tapi baru skrg dpt tgk video camni.hahahaa.memang main bola dah macam berperang.lehman gak yg dapat masuk youtube..jgn ada yang nak terberak sudeyy

Latest Entri : Mendekatkan diri dengan puaka

Encik Tikus said...

tersenyum je aku baca and tengok video tuh,hakhak

nEo.. said...

haha,tergelak aku pagi2 buta tengk video ni.

Sharinginfoz said...

sempat lagi buang air. hmmm jangan buang yang besar sudah le

Thanks AAM

beliamuda said...

panggilan semula jadi kena la penuhi. kan nanti banyak pulak gol yang terlepas.. :)

namzanur said...

haduuuuiiii!!!! kesian gak bang leman ni.....

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget