Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Alat Melempiaskan Nafsu Anjing ?



Tahukah anda kini terdapat sebuah alat untuk melempiaskan nafsu anjing !. Produk ini di kenali sebagai Doggie Lover Doll telah pun di lancarkan di Pet South America Fair di Sao Paulo, Brazil baru-baru ini.


Menurut sumber, idea penciptaan alat ini datangnya daripada pemilik anjing yang prihatin nasib anjingnya yang selalu kesepian. Bagi mengurangkan tekanan yang di hadapi anjingnya, maka terciptalah idea mencipta alat ini.


Selain dari berwarna putih, produk ini juga di datangkan dengan warna hitam dan biru :-






Memang kreatif mereka ni kan. Permasalahan dapat diselesaikan melalui pemikiran. Tetapi harus di ingat bahawa alat ni hanya untuk anjing. BUKAN UNTUK MANUSIA OK. Jangan pula GATAL nak TRY..


Adios~~~~

Comments
5 Comments

5 comments:

rammyd said...

hahaha.. ade je kot tuan die pinjam anjing die punye nnt tu :P

Kie-yu said...

wah!
btuah la anjing kesepian
hehe~

Sharinginfoz said...

macam2 kan

Encik Tikus said...

haha,macam-macam sekarang nih :D

. said...

banyak baik atau banyak buruknye?

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget