Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Sejak akhir-akhir ini ramai betul yang tanya pihak admin bagaimana nak dapatkan tiket percuma menonton Maharaja Lawak Akhir (Final) live 24 June 2011 di Stadium Melawati Shah Alam.

Ada yang tanya melalui emel, ada yang tanya melalui formspring dan ada yang tanya melalui ruangan komen di Blog Aku Dan Sesuatu ini.

Inilah dia antara soalan yang ditinggalkan di ruangan komen :- 
Tak sangka memang ramai yang berminat nak dapatkan tiket ini. Maklumlah mungkin ada yang tak langgan Astro Warna dan tak mahu melepaskan peluang menonton Maharaja Lawak Akhir ini.

Apa-apapun inilah dia cara untuk dapatkan tiket menonton Maharaja Lawak Akhir (Final) secara live di Stadium Melawati :-


Apa yang penting sila like Astro Facebook fan club, sebab banyak info mengenai tiket Maharaja Lawak Akhir akan dimaklumkan dari masa ke semasa dalam fan club ini dan jangan lupa daftar di laman web Astrolife di www.astro.com.my/astrolife.

Mana-mana yang tak dapat tiket tu tak perlu bimbang sebab biasanya Astro akan menyediakan layar besar di luar Stadium Melawati. Tak pun tonton je di Astro Warna saluran 132 pada 24 June 2011 jam 10 malam. 

Kalau tak langgan Astro Warna bolehlah tonton di Youtube je tapi lambat sikit lah orang uploadnya...


Velasrizal Rodriguez


Adios~~~~~

Comments
9 Comments

9 comments:

Miss b said...

ala xde jual ek

frust!

lydzar said...

mcm teringin nk join, tp mcm susah je nk dapat..hahaha kiranya kalah sebelum bertanding lah akak ni :P

Zura said...

nk dpt tiket free cm ne plak..:D

Sharinginfoz said...

mesti ramai yang tak sabar nak tengok, tak ada ke live at astro prima ke?

NOOR FATIN said...

tgk kat youtube je la nampaknya. tau pemenang dulu sblum tgk persembahan. ekeke

amirah said...

tak sabar nk tengok..

weraw said...

header jquery tu boleh tukar section info die. pelik tetibe cakap bahasa ape tah..

Che Armad said...

memang lawak gilerr...
hahahaha...

Rujuk entri ini: http://che-armad.blogspot.com/2011/06/review-maharajalawak-2011-makin.html

Che Armad said...

memang lawak gilerr...
hahahaha...

Rujuk entri ini: http://che-armad.blogspot.com/2011/06/review-maharajalawak-2011-makin.html

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget