Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted


Tadi saya berkesempatan pergi ke Wangsa Walk Mall. Niat di hati nak tengok filem paling di nanti-nanti tahun ini iaitu Transformers 3 Dark Of The Moon yang dah mula ditayangkan pada 29 June 2011.

Sampai je di Wangsa Walk Mall, penuh orang beratur nak tengok filem ini. Bila dah ramai yang beratur confirm tiket habis. Tengok tengok tiket sampai ke malam dah habis.

Maklumlah hari ini kan premier screening day so memang ramai orang. Tu belum kira yang dah book secara online.


Apa-apa pun saya dah dapat tiket  filem Transformers 3 Dark Of The Moon untuk hari khamis 30 June 2011 jam 3 petang. Siap dapat seat paling belakang lagi tu.

Tak sabar nak tengok filem Transformers 3 Dark Of The Moon ni. Malam tadi kawan saya dah tengok di Mid Valley.

Menurut beliau, filem ini tidak mempunyai storyline yang baik dan membosankan. Trailer je nampak gempak. Filem ini juga memakan masa sampai 3 jam. Lama giler ! Kalau nak pergi tengok tu elok pergi tandas dulu awal-awal.


Apa-apa pun itu review dari kawan saya. Lain orang lain pendapat. Apa-apa pun kalau nak tahu filem ni best ke tak best kena lah tengok kan.

InsyaAllah, selepas menonton filem ini saya akan memberi review saya sendiri tentang filem ini.. Tunggu entri yang akan datang...

P/S : Entri ini saya tujukan khas buat rakan blogger saya, Anis Syuhada Nazari yang kepingin nak tengok filem ini tapi sayang di Kelantan tak ada panggung wayang..


Velasrizal Rodriguez


Adios~~~~

Comments
6 Comments

6 comments:

Anis Syuhada Nazari said...

amboih...main kasar nampak..
mentang2 kelantan xde wayang.
takpe2...sj nk bg org tension kan.
jgn lupa buat review.nak baca gak :)

Sharinginfoz said...

nanti jangan lupa share mengenai citer ni ya bro

Sandokhan said...

baru beli tiket TF3 3D kat IMAX Times Square Sabtu nie. Pergh..3 jam? Kalo citer sedap macam Avatar, xde hal jer...hahaha

rose mohamed said...

uhuk2..!!! la dh beli sndiri ke
baru cheq nk blanje tgk tanformer..
..hehe

Afiqa Dayana said...

wangsa walk ? wah dekat dgn rumah sayaa . hihi :D

Syed Faraz said...

Periksa permainan baru ini di YouTube ..

http://www.youtube.com/castrolasiapacific


Mempercepatkan untuk menang ..
Tetapi kehilangan adalah lebih menyeronokkan ..

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget