Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted



Baru-baru ini pihak admin Blog Aku Dan Sesuatu tak dapat nak update blog untuk 2 hari berturut-turut pada 2 dan 3 June 2011 sebab ada exam.


Tapi tak sangka 2 hari tak update blog, trafik masih mampu mencecah angka yang di luar jangkaan iaitu 804 unique visitors (UV) pada 2 June 2010 dan 1192 pada 3 June 2010. 


Kalau tengok graf di atas tu, ada kalanya blog ini boleh mencecah sehingga 1000 UV jika kena pada harinya & adakalanya tak mampu capai angka 1000 UV pun.




Bila refer pada pada graf di atas, rupanya blog ini menerima jumlah visitors yang ramai menjelang tengah malam apabila mampu mencecah 303 UV dalam masa 1 jam. Agak-agak kenapa ya?


Apa-apa pun benda ini untuk seronok-seronok je. Kalau tak lepas 1000 UV tak rugi apa-apa pun. Kalau dapat lebih 1000 UV ia sebagai pendorong kita supaya lebih rajin berblogging. Itu je.


Terima kasih lah kepada semua pembaca yang sudi singgah di blog ini. Sekarang exam dah habis bolehlah kembali update blog seperti biasa...


Velasrizal Rodriguez


Adios~~~~~~

Comments
6 Comments

6 comments:

Rozuan Ismail said...

mesti SEO keyword ni kan?

Sharinginfoz said...

cayalah bro, memang terror seo ni, tak update pun dapat 1,000 UV

Jai said...

Kuasa SEO cukup berbaloi.. :)

Anis Syuhada Nazari said...

baguslah :)
kiter pon satu dua jer.HAHA

siti murni said...

tahniah....

BudaKamponGugup said...

sama-sama...hehehehehe

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget