Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Blog Aku Dan Sesuatu Dah Pakai Template Baru !


Jangan betulkan komputer anda jika anda melihat sesuatu yang baru di blog ini kerana untuk makluman anda kini blog Aku Dan Sesuatu sudah tampil dengan wajah baru !

Sebenarnya sudah lama pihak admin bercita-cita nak pakai template baru cuma belum berkesempatan atas faktor masa dan menghadapi masalah untuk edit kod HTML.

Sebenarnya pihak admin dah beberapa hari tidur lewat semata-mata  untuk memilih template yang sesuai dan mempelajari meng'edit' kod HTML dan kini akhirnya berjaya juga menggunakan template yang baru.   

Sebenarnya tak susah sangat nak berurusan dengan kod HTML ni. Tak perlu jadi ambil jurusan IT. Cuma perlu rajin Google bagaimana nak edit kod HTML ini.


Selamat tinggal template lama. Template yang lama ini di buat menggunakan template yang di sediakan oleh Blogger.com sahaja. 

Template yang baru ini di ambil dari Btemplates.com. Template baru yang menggunakan tema putih ini dipilih bagi memudahkan pembaca membaca dan di lihat lebih matang. Maklumlah blog ini banyak menceritakan tentang isu-isu semasa.

Walaubagaimanapun masih ada beberapa perkara yang tak dapat di ubah contohnya alignment dia ada lari sikit. Memang tak boleh buat ada dah..

Apa pendapat anda tentang template yang baru ini ?


Velasrizal Rodriguez


Adios~~~~~

Comments
4 Comments

4 comments:

Sharinginfoz said...

cantik gak bro, suka yang simple2

Faizal@PeJAY said...

nice..nak buat gak le

Orked Desa said...

menarik...tp tu la kan..kalo leh improve lg bab alignment tu mesti best...yg about me tu mmg bahasa dier--------erk...

good job bro..

khairil.com said...

berat skit la bro loading.

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget