Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Traffik Luar Biasa Angkara Paul The Octopus !



Buat kali pertama dalam sejarah, blog Aku dan Sesuatu ni mencatatkan trafik unique visitors luarbiasa pada 10 Julai 2010 angkara Paul The Octopus !


Pada 10 Julai 2010, unique visitor mencecah 269 orang manakala kebiasaannya pada hari biasa traffik hanya sekitar 80 unique visitors sehari.


Memang sekarang ini Paul the Octopus jadi fenomena kan. Blog ini juga terkena tempiasnya juga. Tak sangka ramai yang berminat dengan entri Gara-Gara Ramalan Paul The Octopus.




Secara peribadi, ini pencapaian terbaik untuk blog ini. Walaubagaimanapun angka ini masih kecil jika di bandingkan dengan blogger yang dah establish lama dalam industri ini. 


Siapalah aku ini jika di bandingkan dengan Redmummy, Hanis Zalikha, Eyriqazz, dan SharingInfoz. Aku hanya bertanding dengan diri sendiri sahaja. Ibarat budak kecik dalam gambar di atas ini hehe..


Terima kasih kepada semua bloggers yang sudi singgah di sini. Pastikan anda meninggalkan jejak anda agar mudah aku menerjah blog anda nanti. Kalau nak exchange link pun boleh..


Adios~~~~

Comments
20 Comments

20 comments:

Amir Izzat said...

salam,
wah!!! bestnya kawan...hahaha...

okay ar tue..aku nak cari banyak2 pun kena usaha dengan lebih banyak..hehe

anOOan said...

wah. hebak hebak. 10 julai tahun dpn mesti lagi hebak. lalala

::fadxieza:: said...

pix sumo xleh bla..
klaka..
haha..
:)

yanalililala said...

rse nk mkn je paul tuh. geram den sbb die org taksub sgt. grrr

cikgu isza said...

tahniah.. keep it up..
:)

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Btul juga..Aq pun mendapat tempiasnya juga..masa aq tulis entri pasal Paul.,hit aq tinggi..apapun aq dah dapat kebenaran pasal paul ni..cuma malas nak tulis lagi je..

Wan Gerrard said...

Paul memang famous kebelakangan ni, tinggal esok je ramalan Paul ni^^

Sharinginfoz said...

tahniah memang ramai cari sotong kan

anymz said...

tahniah lah ya..mekaseh singgah blog akak..hehe..mulai esok dah takde cerita sotong lagi

Lagenda said...

mak dah cdgkan pd paul tu kerja baru dier nnt..

ikoko said...

Wah Paul...

congrats tau! :)

Dean said...

ye la...so thats y sejak dua tiga menjak ni ramai blogger yg berebut2 uat citer ni..hihi..anyway...thankg to mr paul sbb bikin trafic jam..haha

peaNut said...

wow..mmg hebat la aura si paul ni kan..huhu..
anyway,,tahniah ye sbb cecah angka tu..peanut ni x penah dpt sampai angka tu..huhu
almaklumla..baru je 2 bulan lebih berblogging ni kan..hikhik..


congrats 4 u all walaupun x dpt jd no.1

Ann said...

haha..sek bek ade paul tuh.. tp paul tu pon popular sbb world cup.. klu tdak, org x sedar pun kewujudannya...

Tokabaut said...

aku setuju...aku pun dpt byk traffik disebabkan Paul...aku mgkin kene blanjer dia makan kot nnt...hehe

heart~ said...

ewah2...bestnye dia...

hehhe

darkbatman said...

jgn merendah diri bro..
2 tanda2 awal blog ko akan naik.
keep it up!

fafa_tein said...

huhu,,,usaha ag,,,

mAS said...

tahniaH rizaL..waH bersemangat aku

mAS said...

tahniaH rizaL..waH bersemangat aku

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget