Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Ben Nyah Popular Sekelip Mata !



Masih ingatkah anda lagi entri Ben Nyah Pesaing Ben Ashaari ? Kalau anda sudah lupa boleh klik di link itu untuk rujukan.


Tak sangka entri itu mendapat sambutan hangat dari para bloggers sekalian. Ramai yang ingin tahu siapakah Ben Nyah ini. 


Apa yang menariknya mengenai Ben Nyah ini adalah terletak kepada namanya dan tema blognya yang seakan-akan blog Ben Ashaari. 


Hasil dari pendedahan itu, Blog Ben Nyah telah diserbu oleh ramai bloggers. Dulu blog Ben Nyah ini ada 1 orang je follower. Sekarang ini tengoklah sendiri :- 




Yang ini pula komen yang diterima dari para bloggers sekalian. Semua sekali 31 komen (setakat hari ini) untuk entri yang seciput itu :-




Tak sangka ramai yang teruja dengan blog Ben Nyah ini (termasuklah saya). Apa-apa pun  saya jua merasai tempias ke'populariti'an si Ben Nyah ini apabila unique visitors meningkat kepada 332.




Angka ini adalah unique visitors tertinggi blog ini setakat hari ini. Entri mengenai Ben Nyah ini dihasilkan bukanlah untuk mengeksploitasi mana-mana pihak cuma mahu berkongsi sesuatu yang baru.


Untuk sesiapa yang mahu berkenalan dengan Ben Nyah  ini bolehlah  klik di http://bennyahh.blogspot.com 


Apa-apa pun terima kasih kepada para bloggers semua yang sudi menerjah blog picisan ini. Pastikan anda meninggalkan jejak anda supaya saya mudah untuk menerjah blog anda pula...


Adios~~~~

Comments
14 Comments

14 comments:

n@m@n said...

haha..menyerikan dunia blog

princeduyong said...

haha...ade je kan...

ANAK MANJA

Anis Syuhada Nazari said...

haha.ade jgk yer

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Entah2 ni trick je ni..

ijat_asni said...

klakar
klakar
haha
haha

etomyam said...

hahaha, kreatif

mifh @ Hadi said...

nk p tgk juga blog ben nyah 2 :)

xazryx said...

haha .poser gile la nyah tuh .

DuniakuAbstrak said...

hahahaha..takde keje lain ke nyah? haha

meowwmania said...

ben nyah??

hahahah..macam2

Sharinginfoz said...

memang cepat naik ya.. kejap lagi nak buat blog aku ATAU sesuatu pulak

PinQib said...

hehe.. x tkut kena masuk court ke.. ada unsur plagiat tu.. ahahaha,. lawak33

Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Salah bontot ke selipar?


The reveal of BVLgarigirl

Rabia Sensei said...

Haha, lawaknya! takperlah. Lain daripada yang 'biasa' ;p
Letter of Complaint to Maybank

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

menyerikan dan mengerikan. hahaa
cayalah nyah!

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget