Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Jom Makan Di Anjung Selera Giant Bandar Kinrara



Segmen Jom Makan-Makan kali ini membawa anda ke Foodcourt Anjung Selera Giant Bandar Kinrara. Tagline untuk foodcourt ini ialah 'segala makanan kegemaran di sini'.


Banyak kedai di dalam foodcourt ini. Makanan cina, melayu, thailand, korea...semua ada di sini. Pilih sahaja kedai mana yang menjadi pilihan.




Ini pula makanan yang kami order :-




Yang ini adalah nasi goreng ayam claypot. Memang favorite saya . Saya bagi rating 6.5 out of 10 sebab kuah dia masin sikit.




Yang ini pula mee sizzling. Makan pula dengan telur separuh masak. Memang sedap juga tapi kuah dia macam masam sikit. Oleh itu rating saya bagi 7 out of 10.




Yang ini pula nasi paprik kalau tak silap. Nama betul dia dah lupa lak. Yang specialnya nasi ni sebab ada ayam dan telur separuh masak dan kuahnya seakan-akan kuah mee sizzling. Oleh itu rating untuk nasi ini saya bagi 7 out of 10 juga. Itu pun sebab susah nak makan nasi di penuhi air. 




Untuk air, kami order air bandung cincau. Memang kaw habis. Nak bagi 8 out of 10. Itu pun sebab ais dia banyak sangat. Sejuk tulang sum-sum.


Secara purata harga makanan sekitar RM5 dan air pula RM2. Memang berpatutan. Kalau anda singgah di Bandar Kinrara ini bolehlah singgah di Giant untuk mencuba makanan di sini.


Adios~~~~

Comments
14 Comments

14 comments:

Sharinginfoz said...

sedap gak air ni...... bagus jom pakat2 review makanan dan minuman

AiZ said...

Mesti pasni ramai orang serbu kedai makan disitu.. at least rating rating yg diberi lebih dari 5.. ^__^


Aiz latest entry
My mousepen speed painting

blakepaghe said...

pakcik slalu makan kat situ time muda2..hehe

cikgu isza said...

kat giant ipoh pun ada jual menu macam tu..

sedap juga..
tapi.. air bandung tu takda

elmo blurb said...

murahnye lah! mcam sedap. alaa tak pernah gi bukit kinrara lah. uhuk

elmo blurb said...

murahnye lah! mcam sedap. alaa tak pernah gi bukit kinrara lah. uhuk

sya hassan said...

wow..mee sizzling pon ad la.. yummy2..

nurul amira said...

pnah mkn kt cni..=)

Amira Farhana Ahmad said...

Saya klau tak suka makan kat foodcourt. sebab kekdg rasa dye tak kena dengan selera saya. hehe

Anif® said...

Wahaha.. semuanya sedap tu!

hans said...

nih tiba2 teringin nak makan sizzling nih

Perjalanan Semalam Ialah Hari Makan Sedunia

Farid MOFASAD said...

sedap gak air ni...... bagus jom pakat2 review makanan dan minuman

donnyien said...

semalam makan pizza.. :)

IERA HAJERAH AZMAN said...

Pernah makan kat sini! heeeee

Nanti kahwin aku mahu pakai jeans. Kamu semua silalah datang!

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget