Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Sandwich Dalam Tin ?



Kalau anda terlalu sibuk dengan urusan harian, anda tidak perlu lagi memikir soal makanan kerana kini terdapat sandwich dalam tin yang boleh di makan terus tanpa perlu sebarang penyediaan.


Produk yang bernama Candwich ini dikhususkan untuk anda yang ingin pergi berkelah. Candwich  ini  boleh  digunakan sebagai makanan dalam keadaan darurat.




Cara makannya mudah sahaja, tarik picu di atas tin seperti tin minuman. Mudah sahaja kan. Candwich ini juga disediakan dalam 3 rasa iaitu strawberry, BBQ Chicken dan anggur..


Rasanya produk ini belum masuk pasaran Malaysia lagi. Dah banyak hypermarket saya survey memang tak ada lagi. Bab harganya pun belum pasti. Sama-sama lah kita tunggu..


Adios~~~

Comments
13 Comments

13 comments:

princeduyong said...

makin canggih ni beb...makin malas la kita kan... :)

a d r e y n i e e l i s y a said...

2laa..
makin mals la nmpaknya..
smua dh ada yg siap

ejaMaria said...

sedap ke?... klu yg chicken halal ke?
tak macam sandwich...

jack said...

tp ini untuk kesenangan pada org yg busy...xperlu nk ssh cincang ayam, ikan...

namzanur said...

dulu adda gak yg buat burger dlm tin...tp keluar kejap jer....alasanya sbb kolesterol tinggi......skg ni sandwich plak... yg ni nx tau dpt masuk Malaysia ke x....

::ienafazlyna:: said...

sekrg nie semua benda nak segera jek

Pinky Pixie said...

woah, mcm2 keluaran skrang nih.. errr, luar neg punye eh..

honey amour said...

wag..ii sudah cukup best..senang dan jimat masa..

Sharinginfoz said...

wow dalam tin pulak...

QieFLy si Dolce said...

yer mari sama2 kita tunggu...tak sabar nak rasa....
Entry terkini : Hospital Orang Utan. Comel sungguh !!!

Che Armster said...

menarik2... lepas ni kita buat burger otai ke roti john ke roti kosong 2 banjir letak sambal dalam tin plak haha

Faiz said...

bgus betul dorg ini...smpai sandwich pun bleh di tin kn..jgn lepas ini anak di tin kn sudalah..hahaha...
p/s: thanks komen kat blog..=) setiap komen anda amat dihargai...
***Hit My Latest Update Here***

Anne Boleyn said...

ehh klu tengok dr sandwich yg kua tu mcm besar je dr tin tu. cmne diorg sumbt dlm tin? adeyy? skang ni sume jenis nak instant je ek. :)


p/s thanx sebab sudi bagi komen di Hana Love Nest hope awak ley teruskan support blog ini kay :)

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget