Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Nasi Dagang Free !



Baru-baru ni ketika mahu booking seat menyaksikan perlawanan Jerman VS England, aku dapat mesej dari seorang sahabat lama tanya dah makan ke belum. 


Bunyi macam nak ajak makan sama tapi sebenarnya nak bagi nasi dagang kerana masak lebih. Menurut beliau, housematenya semua tak larat nak makan dah.


Aku ni pantang benda-benda free. Memang laju. Tanpa ragu-ragu lagi aku pun bergegas ke tempat kejadian mengambil nasi dagang free ini. Ini adalah rupa nasi dagangnya :-


 

Nasi dagang ini di datangkan dengan 2 beg plastik yang berisi ikan tongkol. Nyum-nyum.. Nampak dari luar pun dah lazat. Mungkin aku lapar ketika ini kot.




Nampak dari jauh sedikit aje tapi bila dah makan baru tahu banyak rupanya sampai tak larat dah nak makan. Tapi apa-apa pun rasanya memang best (maklumlah free).




Nak bagi rating berapa ya? Hmm bagi 8 out of 10. Kalau benda free memang selalu aku bagi rating tinggi sikit (dikriminasi terpimpin). Dah ada rating ni dah macam segmen makan-makan di blog Sharinginfoz plak hahahaha...


Terima kasih kepada yang memberi nasi dagang yang ini. Air tangan anak dara memang best! Kalau nak beri lagi aku tanpa segan silunya menerimanya. Malu-malu lapar perut jawabnya..


Adios~~~

Comments
3 Comments

3 comments:

haslina said...

sodapnyer....mmg fav nasi dagang nie...ari tu makan masa pi t'ganu...pehhhh teringat2 smpai skrg...

Sharinginfoz said...

memang sedap nasi dagang

kuman said...

aiseh.. tetiba rasa nak makan nasi Dagang... ada ke kedai yg bukak maghrib-maghrib nih tetambah pulak nak ada game besar malam ni Argentina VS Jerman!!!

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget