Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Penjaga Gol Paling Relax Di Piala Dunia 2010



FIFA sudah mengumumkan Iker Casillas (Sepanyol) sebagai pemenang Adidas Golden Glove sepanjang Piala Dunia 2010 ini. 


Di sini aku nak tambah 1 lagi anugerah khas buat penjaga gol paling relax sepanjang kejohanan ini. Pemenangnya ialah Vincent Enyeama yang beraksi untuk Nigeria.


Kenapa aku memilih si Enyeama ini? Nak tahu mengapa? Jom kita terjah sama-sama gambar di bawah ini :-








Walaupun pasukan lawan sudah hampir dengan kotak penalti tetapi si Enyeama ini masih lagi bersandar kepada tiang gol seperti tidak berbuat apa-apa kan.


Untuk rekod, si Enyeama ini sudah melepaskan 5 gol dalam 3 perlawanan peringkat kumpulan. Mungkin ini padahnya apabila terlalu relax di gawang gol..


Adios~~~

Comments
13 Comments

13 comments:

namzanur said...

ni relax ke frust....... rsnya dia relax sbb dah tau team dia da nka kalah.........

budakmengong said...

haha.TERBAEK WOOKKK

saya_arief said...

haha..rilex giler..
:D

cik panadol said...

takde semangat langsung...aku rase die baru putus cinta b4 datang main kt WC aritu la...takpon tengah angin sebab bini tak nak dtg Afrika tgk die main hahaha....

Sharinginfoz said...

hmmm bosan sangat kan... tapi dia mesti glamour sebab ramai org citer pasal dia kan

mj said...

hahahhaa.. serias? lawak gile bhai.. dier tgh takde mood kot. takpon dah kene BAYAR supaye kalah. wawawa.. kidding.

ataicha said...

relax giler...

munna said...

rileks je dia... klu ada anugerah cool dan mintain mesti dia dpt ni

vidadarisakura said...

astaga.haha

cuz said...

rileks gile mamat ni..haha mmg patut dapat anugerah pun..tapi aku rasa die ni xlama jadi keeper..mesti kene pecat punya la..lol

alinac lover said...

hahaha..amik! rileks sgt~

Kancilbiru said...

dia busan la tu...dah tau akan kalah..so takyah susah payah...hehehe

mak_ngoh_selamoh said...

hua hua

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget