Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Dalam Seminggu Earning Nuffnang Naik RM10.25!


Setiap hari isnin Nuffnang akan update earning setiap blogger yang berdaftar dengannya. Entah mengapa aku hampir lupa tentang perkara ini. Dah petang baru aku perasan. Bila aku cek di Nuffnang, mak aii..naik RM 10.25 menjadi RM 27.25..Rasa teruna teruja lah..

Ini peningkatan earning aku yang tertinggi setakat ini. Sebelum ni naik dalam RM7 dalam seminggu. Selepas itu,  earning aku selalu dalam RM 2 je untuk seminggu sejak 2 3 minggu kebelakangan ini. Aku tak salahkan Nuffnang sebab 2 3 minggu tu aku agak sibuk menguruskan sesuatu. Entri pun tak selalu update.

Tak sia-sia setiap malam tidur lewat cari idea untuk menghasilkan entri. At the same time, pukul 12 tengah malam Nuffnang akan "terjaga" dari "tidurnya" so itu adalah masa terbaik untuk menaikkan trafik blog korang. Aku menggunakan masa itu untuk menerjah blog-blog lain. Terima kasih kepada blogger-blogger yang klik Nuff aku tu.. :-). 

Lagi RM 22.75 dah boleh cash out. Mungkin 2 3 minggu lagi dah boleh capai kot. Tapi biarlah dulu, kumpul banyak-banyak dulu baru syok nak cash out.

Apa-apa pun aku berblog ni bukanlah nak mengejar earning tu semata-mata. Aku anggap earning tu sebagai hadiah. Sebenarnya tujuan utama aku ialah berkongsi info dengan blogger-blogger sekalian at the same time aku pun dapat info dari kalian semua.  

Sharing is Caring kan.. What u give u will get back.. Tak gitu?

Adios~~~



   

Comments
8 Comments

8 comments:

Sharinginfoz said...

tahniah... kejap lagi boleh cash out le... kaya bro....

Dah Beli Clinique

Kad Debit Rejected????

shahrinabd said...

wah wah....apakah rahsianya?

Anonymous said...

urmm... mcm ner nk wat blog ni can someone teach me......!!! help
da daftar ngn nuffnag tapi tak tau pon nk edit blog mcm ner

atreyu strange said...

uhh. nape earning aku x bergerak pun. hukhuk..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

uish.

time nuff manyak tdo. banyak gak die dapat neh.

c0ngrats.

pn fAzrin in d h0use said...

cmne, cmne n cmne boley dpt earning smpai begitu bnyk?? wah..sgt keterujaan...malangnye sy dh berapa mggu xnak naik gak earning nie...sedih :( nway..tahniah :D

Framestone said...

kencang tue

jd la kan... bro ade lagi 100 dlm akaun.. mlas pulak nk cash out..

coz seminggu berape sen je dpt.. alang2 biar la die beranak pinak dulu

BroFramestone Blog

PEREKA CERITA said...

wah.. tahniah...
minggu ni aku langsung xde earning masuk :(

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget