Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Velasrizal Pengkomen Tegar Blog Hanis Zalikha ?



Nama Hanis Zalikha memang tidak perlu diperkenalkan lagi. For sure ramai bloggers di luar sana kenal si Hanis Zalikha ini. Hanis Zalikha kan one of the top blogger di Malaysia.  


Baru-baru ini ketika berblogwalking di Blog Hanis Zalikha terkejut tatkala ternampak nama Velasrizal adalah antara pengkomen tegar di blog Hanis Zalikha. Biar Betul ?


Ini adalah buktinya :-


Rasanya something wrong dengan gajet yang mengira jumlah komen ini. Hanis menerima hampir 100 komen untuk setiap entrinya. Kenapa yang paling tinggi komen cuma 19 sahaja. 


Kalau dah biasa komen di page Hanis pastinya dah mencecah puluhan komen terkumpul. Mana mungkin setakat belasan sahaja.




Secara peribadi, saya cuma komen kadangkala sahaja. Tentang jumlah komen saya itu saya percaya tetapi tersenarai dalam ranking top 10 itu sukar untuk dipercayai.


Rasanya ada lagi yang lebih layak. Walaubagaimanapun saya anggap semua ini sebagai 'tragedi yang membawa kebaikan'. Secara tidak langsung ia mempromosikan blog picisan ini...


Terima kasih Hanis Zalikha...


Adios~~~~ 

Comments
5 Comments

5 comments:

Encik Tikus said...

ada nama aku lah, LOL

miss anum said...

w0w! mesti suka la tu kn?hhehe

Sharinginfoz said...

wow, nanti masuk dalam newspaper bolehlah jadi glamour, rasanya jumlah pengomen tu weekly or monthly kot

maNuSia cOMeL said...

baru tahu dier ni blogger terkenal....isk.....

YanaMIB said...

maybe widget tu kira komen per week kut..xpun per day..hehe~ ^_^

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget