Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Story Anda Pesaing Gengblogger ?



Ketika sedang berblogging, terjumpa 1 website ini di mana anda boleh promote entry anda sama seperti anda promote entry terbaru di Gengblogger. Nama website ini ialah Story Anda


Yang menariknya, anda boleh promote entry anda tanpa perlu register. Cuma login menggunakan akaun Facebook sahaja. 


Anda juga boleh upload gambar, video, dan muzik sebagai menyokong entry yang anda postkan di situ seperti gambar di bawah ini




Bukan itu sahaja, anda boleh post entry sebanyak mana yang anda suka. Nak post entry yang terdahulu pun boleh. Tiada masalah. Tidak percaya lihatlah gambar di bawah ini :-




Cuma apa yang kurang ialah website ini tiada forum untuk bloggers berbual seperti Gengblogger. Namun semuanya masih awal lagi sebab website ini pun masih baru.


Nampaknya Gengblogger dah ada pesaing sekarang. Apa lagi, jom ramai-ramai promote entry anda di sini http://storyanda.com/


Adios~~~~

Comments
11 Comments

11 comments:

My Little Diary said...

salam,
wah!!! menarik ni..
bole cuba... :)

amirah said...

menariknya..

Wanita Mutalib said...

wow..mahu cuba..thanks kongsi.. :)

Sharinginfoz said...

bagus persaingan yang sihat

Kuman Chaos said...

aha.. ruang baru untuk promote blog..
nampaknya nak kena reg FB la pulak :D
kuman "Panavia Tornado tengah Priming.." Entry

noorafzan said...

DJ ada bagi link ni dulu..
Dahlia Journal.
suka je ping entry kat situ.senang.

hans said...

ar ar
chatbox aku ari2 ada orang promote nih
hehehehe

P/S : Review Filem Ngangkung & Berapa Kutipan Filem 2 Alam? RM39.9 Juta Kah?

kakyong said...

baru tahu .. leh la mencuba nanti..

waroeng ubuntu said...

di indonesia yang popular adalah lintasberita.com dan infogue.com

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

wooooo nak klik kat sana... cuba try .... betul tu hidip ni kena bersaing secara sihat

biskut said...

hmm..boleh tahan gak kebebasan yang dowang bagi ek..kalau soal forum untuk blogger bersembang rasanya tak perlu ada sebab masih ramai yang menghabiskan masa untuk blogwalking atau melawat blog2 blogger yg lain.

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget