Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Carian @ Keyword Di Google Paling Popular Di Malaysia 2010



Google telah mengumumkan carian @ keyword di Google paling popular di Malaysia untuk tahun 2010. Pengumuman ini di buat melalui Google Zeitgeist baru-baru ini. 


Google Zeitgeist sebenarnya analisis yang Google buat setiap akhir tahun, untuk keluarkan statistik carian terbanyak di sesebuah negara. Semua carian dia akan kategorikan kepada orang, sukan, berita dan sebagainya.


Jom kita terjah apakah carian @ keyword di Google paling popular di Malaysia untuk tahun 2010 :-




Nampaknya carian @ keyword paling popular di Google 2010 milik Proton Inspira dan iPad. Ini bermakna ramai rakyat Malaysia ingin tahu secara details kedua-dua produk terbaru ini. 




Bagi kategori individu pula, individu paling popular di Google untuk 2010 milik Maher Zain dan Justin Bieber. Mungkin ramai yang nak tahu perkembangan tentang kedua-dua selebriti ini.


Tak ketinggalan Cik Hanis Zalikha kita juga tersenarai iaitu di tangga ke 6. Tahniah Hanis !


Inilah dia keputusan penuh carian @ keyword di Google paling popular di Malaysia untuk tahun 2010 mengikut kategori :-






Sebab itu saya lebih suka memanfaatkan Search Engine Optimization (SEO) untuk setiap entri yang saya tulis dengan harapan visitors akan masuk melalui Google selain mengharapkan kunjungan rakan bloggers yang lain.   


Bagi bloggers yang suka menggunakan SEO, mungkin beberapa carian @ keyword di atas ini boleh membantu menaikkan trafik ke blog anda...  


Adios~~~~

Comments
10 Comments

10 comments:

amirah said...

kena rajin update entri pasal hanis zalikha pasni..hihi..eh, bagaimana nak gemuk pun ada?hehe

Hanzo said...

cicak tokek NO1 !!! hahahahaha

cikgu isza said...

tak salah manfaat SEO tapi sentuhan asal jangan hilang yer..

Anonymous said...

bergune ne.. tq utk info mantap ne.

darkbatman said...

alahai..jd anynomousla pulak.. hahaa.sbr jela laptop ne..

Yatre Hayati said...

Hanis Zalikha memang cute dan chantek dan saya jeles.

Sharinginfoz said...

memang glamour betul hanis ni

Anzur Anuar said...

giler lah hanis zalika. :D

Entry terbaru: Dunia Akhir Zaman [Video]

student said...

best entry nih..Thanks! :)

P/s: Salam ziarah.. jalan2 sambil bagitau ada contest best!! :) http://www.cetusan-student.com/2010/12/mana-hilang-duit-kasut.html

BLOG SENSASI said...

artikel pasal tokek banyak hit traffic masuk ke blog aku melalui google yey

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget