Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Perkara Unik Tentang Lelaki Yang Menjadi Kegilaan Wanita



Sama ada kita sedar atau tidak, ada perkara-perkara yang unik tentang lelaki yang menjadi kegilaan wanita. Nak tau apa dia? Jom sama-sama kita terjah :-


1. Peluh keringat



Peluh keringat membuatkan seorang lelaki kelihat seksi dan menarik. Wanita suka melihat perlawanan bola sepak dan tertarik dengan pemainnya yang nampak tampan ketika berpeluh. 


Bagi wanita, tidak ada yang lebih seksi daripada melihat lelaki berlari dan mengeluarkan peluh.


Kajian dari University of California mendapati bahawa peluh keringat adalah perfume semulajadi seseorang. Zat kimia androstadienone yang terhasil ketika berpeluh yang telah  membuat hormon wanita meningkat dan juga merangsang keinginan seksual.



2. Bekas luka



Bagi wanita, lelaki yang memiliki bekas luka terlihat lebih jantan dan macho. Bekas luka bagaikan sebuah magnet yang membuat pria tampak lebih maskulin, berani dan penuh misteri.


Bahkan menurut kajian  yang dimuat dalam Science Daily, saintis dari Liverpool and Sterling University mengatakan bahawa wanita menganggap lelaki yang punya bekas luka sebagai lelaki yang sihat, kuat dan berani.



3. Berkebun



Wanita mengetahui perilaku dan sifat lelaki dari cara lelaki itu bertindak balas terhadap persekitarannya. Salah satunya ialah bercucuk tanam. Bercucuk tanam perlukan kesabaran, perhatian dan kelembutan untuk menjaga sebuah tanaman.


Lelaki yang menjaga tanaman digambarkan oleh wanita sebagai lelaki yang bertanggungjawab pada persekitarannya. 


Dalam survey terhadap 1500 wanita yang dilakukan oleh sebuah majalah lelaki di England, kebanyakkan mereka percaya  lelaki yang meluangkan waktu  untuk bercucuk tanam  memiliki kesihatan dan prestasi yang baik di ranjang.


4. Berkaca mata




Berdasarkan survey yang dilakukan oleh saintis dari University of Stockholm, wanita akan lebih tertarik pada pria yang memakai kacamata.


Wanita beranggapan lelaki yang berkaca mata adalah seorang yang bijak.meskipun sebenarnya berkaca mata tidak semestinya bijak.


Namun yang pasti, kecerdasan minda mempengaruhi kualiti sperma lelaki. Saintis dari New Mexico mencuba membuktikannya dengan menguji sperma dari beberapa orang lelaki di Vietnam. Hasilnya menunjukkan bahawa lelaki yang ber'IQ' tinggi memiliki sperma yang lebih sihat.


Tunggu apa lagi. Jika anda mahu menjadi lelaki yang digilai oleh perempuan, bolehlah mempraktikkan perkara-perkara yang di atas ini...


Adios~~~~ 

Comments
13 Comments

13 comments:

Nur Mudrikah said...

waa..macam tu eh?haha

~ PIJA ~ said...

peluh..? tidak sama sekali

Sharinginfoz said...

banyak2 le melukakan diri ya

Lagenda said...

hahahaha...syian kat mak!

KESEMUA perkara unik di atas mak x suka!

What can i do kan..

relevan said...

Itu lah lelaki..\o/

@Fr!^n@ said...

suke no 1... ngaaaa... :)
thanks kupaskan isu ini... huahua

eelobor said...

hehehe, nasib baik dah ada sorang. itu pun dah cukup

cikgu isza said...

ermm.. unik yang pelik tapi tak mustahil..

DeCrewz said...

Nak buat jugaklah sume ni, baru ada ramai peminat..

1.Aku kje dlm aircond, xde peluh, air mandi adalah..
2.Luka lagilah xde, nnt cube nak hempuk keyborad kat muka kasi luka2.wakakaka.
3. Alahai, kat umah xde kebun, flat tingkat 5, nnt aku g kebun skolah je..
4. Sblm ni penah pki tp hodoh, nnt try pki blk..


Pasni kompem ramai peminat aku...lalalala

Pejuang Kesenian Extreme said...

Wah terbaik luka mamat tu..Mesti banyak awek ni..haha

Sarah-rah-rah said...

tambah lagi satu, BRACES ! :D

Lis Amir said...

peluh? omg! bekas parut? omg jugak! haha

nazihahisa said...

yg luka tu saya tk gemar.. tp yg pki spek saya setuju!!!

pstt: lelaki yg suke budak2 pon charming :))

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget