Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Menang Tiket Menonton Filem Magika !



Rezeki bulan Syawal mencurah-curah. Bukan sahaja menerima banyak jemputan rumah terbuka tetapi juga saya di umumkan antara 5 pemenang peraduan "MENANGI 2 TIKET MENONTON MAGIKA" yang dianjurkan oleh KRU Studios. 


Memang tak jangka dengan kemenangan ini. Sejak dari dulu lagi tak pernah menang sebarang peraduan yang  saya sertai. Hampir dah nak mandi bunga dah.


Ini adalah emel yang saya terima dari pihak KRU Studio :-




Peraduan ini diwar-warkan di  fan club KRU Studios dan Magika di Facebook. Pemenang juga diumumkan dia fan club di Facebook. Untuk rekod filem ini akan masuk pawagam bermula 23 September 2010 ini. 


Pemenang di minta hadir ke pejabat KRU Studios di Cyberjaya untuk memuntut hadiah yang di menangi. Menurut seorang kakitangan KRU Studios, tiket ini sah di mana-mana pawagam sehingga 30 September 2010.


     

Kepada yang tidak bernasib baik tu, cuba lagi untuk peraduan yang seterusnya. Mungin untuk filem Hikayat Merong Mahawangsa peraduan yang sama akan di anjurkan oleh KRU Studios. Mungkin nasib akan memihak kepada anda selepas ini.   


P/S :- Bila dah dapat 2 keping tiket ini bermakna boleh pergi menonton berdua. Tetapi siapakah harusku bawa ya? Kalau bawa si A, apa kata si B di sana nanti. Kalau bawa si B, si A pasti kecewa... 


Adios~~~

Comments
5 Comments

5 comments:

Sharinginfoz said...

tahniah bro, memang magika betul

ejaMaria said...

tahniah... ;p
tak yah bawak A atau B... bawak anak akak... dia sibuk ajak gi tengok wayang... akak yg tak sempat nak bawak ;p

patunghujan a.k.a cik teruterubozu said...

bwk saya laaa

nurul sakinah md zulfakar said...

post tket 1 lg tu kat saya.. haha

Kancilbiru said...

wahh bestnyaa...magika tu tgk macam best jugak sbb ramai pelakon best!

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget