Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Trafik Yo-Yo Sepanjang Minggu Ini


Aku kembali lagi setelah hampir 3 hari tidak berblogging. Maklumlah tuntutan kerja yang bertimbun memaksa aku terpaksa melupakan dunia blogging ini buat sementara. Kini aku boleh menumpukan perhatian kepada blog.

Apabila tidak berblogging ini pastinya trafik blog akan menurun. Maklumlah masih di kategorikan sebagai blogger Glitterati. Orang pun masih tak ramai yang mengetahui kewujudan blog ini. Selalunya trafik boleh mencecah 100 unique visitors per day tapi kini nak cecah 50 pun susah.


Sekarang ni aku dah dapat buffered earning yang pertama untuk iklan Maggi. Sayang rasanya jika tak menaikkan trafik. Jika berterusan begini mungkin akan memberi kesan kepada buffered earnings ini dan mungkin juga nak dapatkan buffered earnings yang kedua pun susah.

Lagi satu nak maklumkan bahawa blog ini under construction. Sekarang ni dalam usaha memperindahkan lagi layout dan header blog ni. Layout dan header yang ada sekarang ini adalah untuk tujuan sementara sahaja sehingga di maklumkan kelak.


Semoga dengan kehadiran layout dan header yang baru nanti akan menaikkan semangat aku untuk terus berblogging. Kepada sesiapa yang dah terjah blog aku ini sila tinggalkan jejak supaya aku dapat terjah bloh anda pula ya..

Adios~~~

Comments
1 Comments

1 comments:

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget