Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted



Kali pertama dalam sejarah traffik blog AkU dAn SeSuAtU mencecah 1000 lebih Unique Visitors (UV) untuk 3 hari berturut-turut dan rekod paling tinggi tercatat sebanyak 1521 UV pada 13 Nov 2010.


Sebelum in traffik tertinggi blog ini ialah sekitar 641 UV sahaja. Tak sangka semakin ramai yang sudi singgah di blog ini. Memang seronok tengok di Feedjit hampir setiap minit ada 10 visitor singgah di blog.




Dan sejarah juga tercipta apabila terdapat terdapat 76 visitors online pada satu masa mengikut whos amung us dan 56 orang online mengikut widgeo. Tak pasti yang mana satu lebih tepat. 




Terima kasih lah kepada semua pengunjung blog AkU dAn SeSuAtU. Tanpa anda semua tak mungkin blog ini boleh mencapai hit sehingga 1521 unique visitors. Pastikan anda meninggalkan jejak agar mudah saya jejaki nanti...


Adios~~~~

Comments
11 Comments

11 comments:

Sharinginfoz said...

tahniah memang gempak le bro, nanti bolehlah maintain 1,000 UV sehari ya, memang ramai yang nak tahu mengenai keputusan bola semalam ya

Mknace said...

:) :) :)
tahniah

My Little Diary said...

wow!!! tahniah ye!... :)

ZACK ENTRY said...

wow tingginya trafik..=)

cikgu isza said...

tahniah.. semakin mantap.. :)

Encik Tikus said...

pehh keep it up bro

Faizal@PeJAY said...

tahniah aku tak capai mcm tu lg

noorafzan said...

woww!!

Yatre Hayati said...

tahniah !!! keep it up :)

hobbitfossil said...

cool bro!

nurfaiz shaidan said...

congrats, wow banyak tu! :DD

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget