Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Reka Bentuk Dan Design Dalaman Proton Inspira 2010



Ramai antara kita dah lihat rekabentuk dan design luaran Proton Ispira tetapi  pasti ramai yang belum tengok lagi reka bentuk dan design dalaman  Proton Inspira 2010 ini.


Kali ini nak share dengan anda semua reka bentuk dan design dalaman  Proton Inspira 2010 ini dengan lebih dekat.



Gambar ruang dalaman bumper kereta



Spesifikasi enjin masih belum di ketahui


Dashboard yang simple dan kemas



Stereng dan meter yang sporty dan elegan



Gear automatik juga nampak simple dan kemas



Radio yang mesra pemandu. Memudahkan pemandu menukar siaran radio atau cd



Pintu kereta yang boleh di buka luas 


Secara peribadi, rekabentuk dan design dalaman Proton Inspira ini memang memuaskan dan menarik. Rekabentuk yang sporty dan ruang dalaman yang selesa menjadikan kereta ini sesuai untuk kegunaan si bujang mahupun untuk yang keluarga...


Adios~~~~

Comments
4 Comments

4 comments:

nadey said...

lawa la pulak walaupon luar die mcm ciplak idea design kete lain!!!!!!! huhuhuhuh alamak...lupe la pulak ade 1 link ni...org puteh la die kutuk myvi n satria neo...kaw2 punye!!!!!

noor afzan said...

cambest jer..tapi dah beli myvi laa..
haha~

Lady SharpShouter said...

berkenan je aku tgk kete nih.pow mak aku suh angkat satu lah.huhu

Fieza said...

Mintak kebenaran ambik gambar yer..TQ

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget