Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Boxer Berpoket Untuk Simpan iPhone



Sejak iPhone diperkenalkan, banyak industri lain jua turut merasai tempiasnya. Contohnya terdapat syarikat  pakaian menghasilkan boxer yang mempunyai poket untuk menyimpan iPhone. 


Boxer yang di beri nama SeV Travel Boxer adalah sebuah boxer (seluar dalam lelaki) yang mungkin pertama di dunia yang punya poket khusus untuk menyimpan iPhone di dalamnya.


Walaupun tidak di nyatakan dimana hebatnya menyimpan iPhone di dalam boxer, sekurang-kurangnya ini  membuatkan  iPhone anda selamat dari tangan penyeluk saku. 


Cuma bagaimana agaknya cara mengambilnya apabila telefon berdering ya.....


Adios~~~~

Comments
9 Comments

9 comments:

tieha ismail said...

hikhik..adesss~~~ puas plak nk ambik..kang owg ingt watpe plak masuk tangan lam suar tuh...

Cik Kamoo said...

he he he ....mcm2 lah zaman skang nie!

Sharinginfoz said...

banyak syarikat nak dapatkan sedikit profit kan since iphone tengah hot sekarang

amirah said...

agaknya senang nak bawak tido la ni

relevan said...

bila telefon berdering..seluk saja..tapi awas jangan tersalah seluk..

::ienafazlyna:: said...

hahaa...senang ckit nak sorok hp

AngahSayang2314 said...

x yah pening2 guna hand free jer hehehee

skieyn said...

beli iphone percuma boxer or beli boxer percuma iphone

nadey said...

hahahahahahhaahha nnti laki g mapley tgk bola pkai boxer je la

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget