Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Senarai Lagu Separuh Akhir Muzik Muzik 25 2010

(credit to Budiey.com)


Pengumuman senarai lagu separuh akhir Muzik-Muzik AJL 25 2010 dan sesi cabutan undi telah dianjurkan oleh TV3 di Berjaya Time Square & Convention Centre baru-baru ini. 


Sebanyak 30 buah lagu dari pelbagai genre akan bersaing dalam 3 pusingan separuh akhir mulai 8 November 2010, setiap hari Isnin jam 10 malam.


Setiap malam akan ada tema yang tersendiri iaitu Tema 80an, Tema 90an dan Tema Millennium. Ini bermakna tiada lagi kategori samada balada, pop rock atau irama etnik yang dipertandingkan.




Lagu yang dipilih berdasarkan mesra di telinga. Ini bermakna, lagu dipilih berdasarkan populariti dan dipasang di radio. Undian secara online juga dibuat untuk menentukan lagu manakah yang paling digemari oleh peminat.


Jom kita terjah senarai lagu yang layak ke separuh akhir Muzik Muzik 25 mengikut giliran :-





Untuk separuh akhir pertama, top 6 yang layak ke Anugerah Juara Lagu ke 25 ialah:-

1. Hafiz – Noktah Cinta
2. Hujan – Mencari Konklusi
3. Yuna – Cinta Sempurna
4. Adibah Noor – Sejujur Hatimu
5. Faizal Tahir – Hanyut
6. Shahir – Kebahagiaan Dalam Perpisahan


Tahniah kepada mereka yang layak ke peringkat  ini. Tak sabar nak tunggu lagu  lain yang layak ke Anugerah Juara Lagu ke 25....


Adios~~~~~

Comments
4 Comments

4 comments:

lydzar said...

buat percubaan tgk muzik2 ni malam tadi tapi tak berjaya sebab ngantuk sangat..

tgk final aje lah

Sharinginfoz said...

kita tengok final nanti

Izzuana RH said...

harap2 hujan tak terpilihhhh

Anonymous said...

harap2lah hujan *TAK* terpilihhh

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget