Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Nabil Cium Qasha ?

(credit to zonartis.com)


Belum reda kisah Nabil Raja Lawak putus cinta denga Irma Hasmie kini tersebarnya pula gambar Nabil cium Qasha. 


Belum dapat di pastikan sama ada gambar Nabil cium Qasha ini original atau superimpose. Dari gaya rambut dan cuping telinga memang dah macam Nabil. 


Menurut beberapa laman web hiburan, hubungan Nabil dengan Irma Hasmie retak kerana kehadiran orang ketiga dalam perhubungan mereka. Adakah orang ketiga itu Qasha?


Tak nak komen yang panjang-panjang. Minta Nabil tampil ke depan menjelaskan kontroversi gambar Nabil cium Qasha ini. 


P/S:- Teringat kata Wardina yang artis tak layak jadi role model..


Adios~~~~

Comments
4 Comments

4 comments:

Sharinginfoz said...

org cakap gambar ni superimpose, entahlah

Azrin Kamaludin said...

hayak! apa nk jadi dgn nabil nie??dia nie mmg brani la klu wt sesuatu luar drpd jangkaan..dulu kes peluk dgn irma..skg cium pulak..hurmmm~

aku sedara nabil said...

sblom dia jd artis,dia ada sorg awek y aku rasa sopan santun,sbb pakai tudung,tp lpas dia menang raja lawak,aku ingtkn dia still ng awek y sopan ni,rupanya dia jd boya..huhu..smua awek dia lani xbersopan lgsg,dah la xpkai tudung,lani plak amik gmbo beromen...huhu...

Anonymous said...

Check betul2 dulu sblm nk tuduh org...manusia jenis apa korang ni hah?!!!!!Nama je rakyat Malaysia tp perangai mcm org barat!!!!!

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget