Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Korang Ingat Blog Aku Ni Laman Porno Ke!!!


Aku nak tergelak la kat mamat mamat yang search pasal maknyah kat internet dan akhirnya sesat masuk kat blog aku.

Aku dah mula terfikir adakah blog aku ni dah jadi top list bila orang search bukan bukan kat inernet? Hanya disebabkan 1 entri aku dulu pasal maknyah terus blog aku di kaitkan dengan laman porno. Tengok kat bawah ini:-


Yang korang pun 1 hal. Hapekejadahnya korang search benda bukan bukan ni. Apa yang korang dapat ar?  Nak cari maknyah pergi la Lorong Haji Taib nu. Baru real beb. Takat kat internet apa barang. Aduyai...

Apa apa pun harap dosa korang yang search benda bukan bukan kat internet tu tak mengalir pada aku la. Entri aku pasal maknyah tu adalah dengan tujuan mendidik bukan untuk mempromosi golongan itu.

Dah ada internet tu gunakanlah dengan bijak. Benda benda porno semua tu agenda barat untuk melemahkan orang islam sedunia. Jangan kita biarkan umat Islam mudah di perkotak katik kan oleh barat. Di mana maruah anda sebagai umat Islam?

Fikir-fikirklah..Adios~~

P/S: Tengah tengok EPL Chelsea VS Man. City. First half  1-1. Tengok tadi Wayne Bridge enggan bersalam dengan John Terry. Memang teruk krisis diorang ni rupanya..

Comments
1 Comments

1 comments:

Zephyr said...

ayat 'aku dan sesuatu' tu memang tagline golongan tu, memang tak hairanle orang silap faham...

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget