Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Cari Awek Secara DIRECT MARKETING

 

Entah kenapa dalam kepala aku ini penuh dengan dengan term term marketing sejak kebelakangan ini. Dan  
aku hampir terperangkap apabila term term marketing ini di putar belitkan semalam oleh seseorang. Lupakan apa yang terjadi padaku, sekarang kita fokus pada gambar di atas ini.

Pernahkah anda lihat orang memakai t-shirt ini? Di mana anda lihat orang memakai baju ini? Apakah reaksi anda apabila melihat orang memakai baju ini? Nak gelak ke nak kasi terajang mungkin dua kemungkinan ini yang anda bakal lakukan..

Jika anda seorang lelaki dan anda meminati seorang gadis, beranikan diri meluahkan cinta anda padanya.  Sebelum anda kehilangan orang yang anda suka hingga anda tak sempat meluah cinta pada si dia, luahkan sekarang selagi peluang masih ada.

Apabila seorang lelaki meluah rasa cinta pada seorang gadis, sebenarnya cara tu tak salah selagi perilakunya dan perbuatannya tak melanggar batas-batas syariah. Dari membujang terlalu lama, baik luah awal-awal. Leh kawin awal-awal. Untuk mengecap kebahagiaan, kekadang kena berani.

Apa-apa pun memang respek la kat mamat ni secara selamba badak mempromosi diri tanpa rasa malu dan segan..Ye la, nak awek mana boleh malu malu kan. Kalau malu tak dapat nanti. Nak tunggu perempuan yang start dulu memang susah beb.

Kadang-kadang sukar nak meluahkan perasaan keluar dari mulut so maybe ini cara terbaik untuk menyampaikan mesej melalui medium yang ada. Sekarang ni macam macam jenis medium yang boleh kita gunakan seperti facebook, emel dan sms.

Kepada sesiapa yang nak cari awek tapi malu nak luahkan boleh la beli baju ni.. Tengok la kat uptown kot kot ada jual..

Comments
6 Comments

6 comments:

Aidi-Safuan said...

wahhh....nak beli jugak baju tuh! single lagi. :(

Azah said...

hoho..
laki tu berani siot..

velasrizal said...

boleh boleh..tapi kena rajin mencari la aidi..
aku pon nak jadi laki berani camtu

sYeNgEt ke senget?? said...

boleh plak~ design baju cmtu..-_-"

~ ReD ~ said...

selalu jugak jumpa baju yang design lebih kurang cmtu...klakar tp kreatif;)

Anonymous said...

Ni mat Indon yg slalu pakai baju mcm ni...hahaahahah...........

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget