Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Genap Sebulan Join Nuffnang Dah Dapat RM14.75

 

Dah sebulan join Nuffnang, aku dah dapat RM 14.75 sen..Minggu lepas dapat RM 12.50 so sepanjang seminggu aku dapat RM 2.15 je..Jumlah kenaikan yang paling sedikit setakat ini..

Tapi aku tak expect tinggi sangat la sebab aku bukan full time blogger.. Aku banyak lagi tanggungjawab lain yang perlu di utamakan.. Blog ini untuk mengisi masa lapang aku sahaja.. Maybe nanti bila tanggungjawab aku dah setel Insyaallah aku boleh terus fokus untuk berkarya..
 
Lagipun sekarang ni aku busy..Dah sampai saat genting yang mana boleh mengubah hidup aku untuk beberapa bulan mendatang..So aku kena fokus sket..Sori la kalau tak berblogwalking atau lambat update entri baru untuk pembaca sekalian..

Tapi kenapa sekarang iklan Nuffnang jarang keluar kat page aku ek?? Dah tengah malam baru keluar..Malam-malam mana ada sangat blogger berblogwalking..Suma orang fikir nak tido dah..Time siang tak keluar plak iklan tu..Adakah ini di sebabkan traffik blog aku tak busy sangat kot..



Comments
13 Comments

13 comments:

kenwooi said...

cool.. keep earning =)

kenwooi.com

farra8979 said...

ok la tu.. me punye nuffnang lagi slow... huhuhuhu..

Mr PenyuBiru said...

takpe.plan plan kayuh..

kisahsensasi said...

bro... dah dapat jadi glitteri member pun dah okey tue.... byk gak income utk sebulan...

Sharinginfoz said...

baguslah.. nanti banyak lah ya...

nursarah said...

ok la tu..sambil berblog sambil dapat sen demi sen. sikit2 lama2 banyak.=)

Afiq said...

apa yang hendak dibanggakan dgn 14 ringgit ya ? zzz !

Cik Norfa said...

afiq...entry ini mungkin bagi orang yang menghargai setiap sen dalam kehidupannya.

jangankan rm14...kalau earning dia tu baru masuk 10 sen pun dia ade hak nak bagtahu org sbb itu duit dia kot...

sorry la ter emosi sket...mcm dengki pulak afiq ni dengan kamu..

neway...keep earning...

magsob said...

best tuh...aku dari tahun 2006 dh ade blog..tp lambat sangat tahu bulih buat duit dari dari blog

DaHLia said...

banyak dah tu... akak dulu sebulan lagi sket tau...dah 2 bulan baru check, ade laa masyuk..hehe ni tgh tunggu cek 1st ^_^

memalam pun ade nuff hunter, just kena menrajin kan jugak jerk

velasrizal said...

afiq..pe masalah ko ni?..aku punya suka la aku dapat berapa pun..janji aku tak kaco hidup orang..ada masalah ke dgn ko aku dpt RM14.75 neh?

Thank Cik Norfa for your support.. im really appreciate it..

Siddique87 said...

tahniah!!!huhu

FaTiN said...

xpe, sikit-sikit lama-lama jadi bukit. setuju tak??

hikhik

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget