Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Gambar Mayat Budak Di Keluarkan Dari Perut Buaya


Dah banyak kisah kita dengar pasal buaya menyerang manusia. Tak kira lah di Malaysia atau di luar negara, buaya dah jadi ancaman kepada makhluk hidup sekelilingnya. Pantang saja yang leka di gigi air pasti ia menjadi mangsanya..

Kenapa buaya menyerang manusia ye. Dah tak de haiwan lain ke untuk di jadikan makanan? Atau buaya ni nak  membalas dendam kepada manusia yang menggangu habitatnya.

Kat bawah ni nak share beberapa keping gambar bagaimana buaya ditangkap dan mengeluarkan mayat seorang budak dari perut buaya.

 
 
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  

Ngeri kan gambar-gambar ni..So berhati-hatilah anda di mana jua anda berada. Kalau yang ada anak tu perhatikanlah setiap aktiviti-aktiviti mereka. Jangan disebabkan kelalaian anda, mereka yang tidak bersalah menanggung akibatya..  

Comments
6 Comments

6 comments:

joegrimjow said...

gambar last..
mmg sadis untuk ditengok...


jom join contest, 4 hari lagi tinggal untuk menang 50 pound!
klik sini : weekend@sheffield

sYeNgEt ke senget?? said...

uh.. ni cite lama kan? sangat seram.. tragis nye.. kesian tgk relative die dah meraung tu..

zool said...

Memang seram dan sadis tapi inilah kehidupan..

Wawa said...

sedih tgk dak tu..

suri said...

air yang tenang jagan sangka tida buaya..ikan..sampah didalamnya..

simpati suri dibuatnya..kasihan pada keluarganya kenara kehilangan insan yang tersayang..

Matt said...

kesian tgk wajah ayah budak tuh, sayu rasanya :(

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget