Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Dah 3 Minggu Join Nuffnang Dah Dapat RM12.50

 
Kurang 3 minggu join Nuffnang, aku dah dapat RM 12.50 sen.. Hmm, not bad dude.. At least nampak la jugak hasilnya walaupun belum boleh claim lagi hahaha.. Boleh kira berbaloi la jugak almost hari2 mengadap pc mencerna idea untuk di jadikan artikel untuk tatapan blogger sekalian.. 

Tapi aku tak expect tinggi sangat la sebab aku bukan full time blogger.. Aku banyak lagi tanggungjawab lain yang perlu di utamakan.. Blog ini untuk mengisi masa lapang aku sahaja.. Maybe nanti bila tanggungjawab aku dah setel Insyaallah aku boleh terus fokus untuk berkarya.. 

Actually dari semalam lagi aku tunggu Nuffnang update. Biasanya Nuffnang akan update pada setiap hari isnin tapi semalam tak keluar plak update yang terbaru..Aku tertanya tanya apa dah jadi ni..Akhirnya aku diberitahu bahawa semalam adalah Hari Wilayah Persekutuan so cuti la..Hari ni baru dia update yang terbaru rupanya..Tak kisah la, janji duit masuk.. 

Korang tak nak share ke berapa korang dapat time awal awal join Nuffnang? Tak pun bagi la tips sket macam mana nak jadi blogger berjaya macam Hanis Zalikha ke Cik Epal ker..

Comments
7 Comments

7 comments:

Melz said...

teruskan lagi ! jangan putus asa :)

velasrizal said...

insyaallah..

Badak Comel said...

wah, 3 minggu.
badak baru 1wek got 1.75 jek.
ekeke.
oke la baru 1st time gune

eazlye said...

ok r tuh..akuh nih da nk dekat setahun ...der 50sen jek..pe kes???
mayb sbb xder yg menkLik kot..waLaupon readerz ramai...

fiza said...

Bestnya...saya baru rm21.50 selepas 10 bln berblog ☺☺

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

bagus2

Sharinginfoz said...

teruskan.... usaha tangga kejayaan.. saya rasa dulu pun saya dapat lebih kurang tu le......

Siapa Nak Promo Blog???

Sedapnya Cendol….

Handphone Discount Sehingga 70%????

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget