Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Kenapa Gengblogger Tak Detect Blog Baru Aku???

Hmm aku dalam mood percutian untuk 3 minggu ini. Tak tahu apa nak buat so aku pun fokus pada blog aje lah. Tiba tiba aku dapat idea untu membuat 1 lagi blog. Kalau blog AkU dAn SeSuAtU ini fokus pada isu-isu sensasi, blog aku yang baru bernama DIARI METROPOLITAN aku fokuskan pada isu-isu yang dibangkitkan oleh warga metropolitan.


Bila dah siap blog ni aku pun set lah blog tambahan di Gengblogger. Tapi aku hairan lah bila dah post entri di blog kenapa Gengblogger tak dapat detect blog baru aku ni ya? Blog lama je boleh detect bila aku ada entri baru. Macam mana aku nak promote blog baru aku ni?

Bila dah siap blog baru ni aku pun daftar pula dengan Nuffnang. Bila dah add blog di Nuffnang dah jawab semua soalan survey tu, lepas tu macam biasa la amek code Nuffnang ads paste kat blog baru aku ni. Ntah macam mana ntah dia keluar plak mesej macam kat bawah ni:-

" Error matching blog to blogger entry. If you are the owner of this blog, please check that there is no typo in your blog address and that you have pasted the code from the Add Ads page correctly."


Apakah maksud semua ini? Aku tak faham la. Aku rasa dah ambil code yang betul dah tapi kenapa ini semua berlaku. Ada sesiapa yang terer dalam hal ini minta tolong explain sikit~~~

Comments
2 Comments

2 comments:

Mknace said...

:) :) :) Sharing is power

ntah yerk.. aku pun tak pernah letak lebih dari satu blog kat gb nih

Wanita Itu said...

pun tak tau kenapa huhu..

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget