Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most WantedAlhamdulillah followers Facebook fan page Blog Aku Dan Sesuatu dah mencecah 1000 orang ! Dah lama saya tunggu angka ini dan hari ini impian saya dah tercapai.


Tak sangka sambutan terhadap blog ini amat menggalakkan dalam masa 2 tahun ini. Terima kasih kepada semua yang sudi menjadi followers Blog Aku Dan Sesuatu ini di Facebook.


Kalau nak jadi followers yang berdaftar dengan blogger.com biasanya kena buat pengesahan emel baru boleh follow blog orang lain. Tetapi untuk followers Facebook, hanya perlu ada akaun Facebook sahaja boleh terus jadi followers dengan hanya klik 'Like'.


Memang ramai sekarang ini yang ada akaun Facebook. Budak umur 6 tahun pun ada. Selain mudah untuk menjadi follower di Facebook, kita juga boleh share entry terbaru blog di Facebook.


Tips nak dapatkan ramai followers? Tak ada tips. Cuma bagi saya, tulislah sesuatu yang orang mudah orang terima. Tentang isu semasa ke, atau apa yang berlaku pada hari ini ke. Pendek kata yang Google friendly lah. 


InsyaAllah traffik pun akan meningkat bila ada yang Google. Bila dah ramai Google tu, InsyaAllah ada la yang nanti klik butang 'Like' itu. Kalau kandungan blog itu menarik, mesti ramai yang suka. Tak gitu? 


Sebenarnya apabila jumlahnya dah mencecah angka 1000 ini, ia bagaikan 1 tanggungjawab yang besar untuk terus berkarya memandangkan kepercayaan pembaca bertambah dari hari ke hari terhadap blog ini. InsyaAllah akan saya galas tanggungjawab itu....Velasrizal RodriguezAdios~~~~

Comments
1 Comments
Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget