Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Pelajar / Peserta Akademi Fantasia (AF) 9 2011



Nampaknya program realiti TV, Akademi Fantasia musim ke 9 kini kembali. Seperti yang kita semua maklum yang Akademi Fantasia (AF) 9 ini merupakan yang terakhir kali di terbitkan.


Sistem penjurian 100% menerusi undian SMS penonton masih diteruskan untuk musim yang ke 9 ini. Elemen kejutan dan drama juga masih di kekalkan.


Mesti ramai nak tahu siapakah pelajar / peserta Akademi Fantasia (AF) 9 2011 kan. Memperkenalkan inilah dia pelajar / peserta Akademi Fantasia (AF) 9 2011 :-




Pelajar Wanita AF9: AIDA, LAIKA, NERA, MIZA, EKA dan LENA


Pelajar Lelaki AF9: AMIR, AFIF, RAQIB, KAY, ERUL dan AZRI




Setiap minggu pelajar / peserta AF 9 akan diberikan lagu tugasan yang berbeza-beza dan mereka hendaklah menyampaikan lagu tersebut. Di akhir konsert, akan berlaku penyingkiran bagi mereka yang mendapat undian terendah.


Inilah dia barisan tenaga pengajar Akademi Fantasia (AF) 9 2011




Guru Vokal Teknikal: Cikgu Syafi, Guru Vokal Persembahan: Cikgu Ning Baizura, Guru Tari: Cikgu Aris, Guru Seni Lakonan: Adlin Aman Ramli dan Guru Bahasa Inggeris merangkap Kaunselor: Cikgu Fatimah Abu Bakar.


Pengacara untuk Akademi Fantasia (AF) 9 ialah Aznil Haji Nawawi manakala Pengetua AF 9 akan di umumkan dalam Konsert Tirai. Ramai yang menjangkakan ianya milik Amy Search.




Apa apa pun jangan lupa saksikan Konsert Akademi Fantasia 9 live bakal menemui anda pada Sabtu, 2 April 2011, jam 9 malam. Eksklusif di Astro Ria (saluran 104).


Rasanya elok juga AF setakat musim ke 9 sahaja sebelum semakin ramai yang dah bosan dengan program ini. Lagipun ramai graduan AF yang masih tercari-cari arah industri hiburan ini...


Velasrizal Rodriguez


Adios~~~~

Comments
6 Comments

6 comments:

Sharinginfoz said...

Wow siap dengan calendar ya, memang minat betul bro ni ngan AF

d_tieah said...

Ggggrrrrrrrrrr.. Tak kira tak kira.. Nak update jugak pasal AF9.. Entry SEO ni.. Hahahaha.. Jap2, nak bw dulu.. Barulah update lagi..

Entry Terbaru 1 : Amy Search Pengetua AF Musim Kesembilan?

Mr feckry said...

kalau amy search, macam best je

azzey said...

Sapekah bakal pengetuanya. kita tungguuuuuuuuuuuuuu..hu3...

Abang Zam said...

hahaha..kawan aku ada audition nak masuk..tapi tak lepas
tapi aku tak kagum pun dengan AF..seres tak kagum

Baca kalau sudi : Mendidih Bersama : Nizam Kaki Clubbing

relevan said...

AFUNDI ..

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget