Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Jersi Baru Manchester United Musim 2011/2012 (Home)



Belum lagi musim Liga Perdana Inggeris 2010/2011 berakhir, namun jersi baru Manchester United untuk musim 2011/2012 (home) telah pun tersebar di internet.


Menurut sumber, jersi baru Manchester United musim 2011/2012 ini mula tersebar di internet setelah laman web rasmi kelab itu di 'hack' oleh hacker.




Pada bahagian jersi ini terpampang logo Nike dan AON sebagai sponsor utama kelab terkemuka dari England ini.


Warna merah masih kekal sebagai warna rasmi jersi utama ini. Sekali imbas tak banyak perubahan jika di bandingkan dengan jersi sebelum ini.  




Perbezaan yang nampak ketara ialah pada bahagian kolarnya. Kalau musim 2010/2011, jersinya menggunakan kolar putih namun untuk musim baru, ia berbentuk bulat yang di lingkari warna merah hitam.  


Di bawah ini pula pemandangan dari belakang jersi baru Manchester United musim 2011/2011 


 

Bahagian belakang jersi ini kelihatan biasa-biasa sahaja. Tak ada perubahan yang kelihatan. Nampak plain sahaja.  


Secara keseluruhan, gergasi Liga Perdana Inggeris ini tetap mempertahankan design yang sederhana namun nampak elegan pada jersi utamanya...


Apa pula pendapat anda?


Velasrizal Rodriguez


Adios~~~~

Comments
3 Comments

3 comments:

Zura said...

xminat team nie...hehe

amirah said...

nampak mcm kosong je..tak meriah..huhu

Sharinginfoz said...

Apa lagi peminat Man Utd, bersiap sedia, kumpul duit

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget