Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Jemputan Berbuka Puasa Bersama Nuffnang !



Guess what?? Di sini saya mahu mengumumkan saya adalah antara 15 bloggers bertuah yang dijemput menghadiri Majlis Berbuka Puasa bersama Nuffnang pada 12 Ogos 2010 di The Apartment KLCC.  Yahoo !!!


Ini adalah emel yang saya terima dari Nuffnang :-



Ini adalah kali pertama saya menerima jemputan untuk menghadiri event bersama Nuffnang. Memang terharu rasanya.


Hmm selalunya apa yang kita expect dari majlis berbuka puasa seperti ini ya? Rasanya semua orang pun akan terbayangkan makanan ala-ala hotel seperti di bawah ini :-


  

Sebenarnya saya tak mengharapkan sangat semua makanan ala-ala hotel ini. Kalau ada namanya rezeki. 


Bagi saya, event macam ini adalah peluang untuk saya bertemu dengan bloggers yang lain untuk berkenalan. Manalah tahu kalau dapat berkongsi ilu berblogging dengan bloggers yang lain. 


Kepada sesiapa yang dapat jemputan bersama Nuffnang untuk Majlis Berbuka Puasa pada 12 Ogos 2010 minta hubungi saya. Nak tahu juga siapa lagi yang terima jemputan ini.


Jumpa di sana ya...


Adios~~~~ 

Comments
20 Comments

20 comments:

MOFASAD said...

aku kalau jemput pun aku tak g. hahaha

>>__________<<

saya_arief said...

aku xdek owang jemput pown..
:P
sadis betoll..

Ichigo Miro said...

pergh...terbaik dpt jemputan...selamat berpuasa kawan

Sharinginfoz said...

tahniah.... manfaatkan sepenuhnya.. nanti jangan lupa share ya

Gardenia Yang Sedap

Kimie Hashim said...

serious la velas??? ish syoknya...

Wan Haffiz said...

sori la wei..ak x jd pi..ade hal..da dpt jemputan..hurm..ak bg can kt org lain je la..


p/s,,,slmat berpose

shima said...

beshnyer.ade gak try anta emel kat nuff,tapi xdpt.sober sober.haha.u are so lucky.:)

chenta said...

bestnye!

Irwan Nemoto said...

kalau aku dapat jemputan makan2 mewah macam ni kan besh :)

amirah said...

ni betul2 dinamakan rezeki bulan pose..

aReaL said...

Nak Pergi, Tapi Biasanya Puasa Pertama Kami Sekeluarga Akan Berbuka Di Rumah Secara Beramai2...

Joyah Pancaindera + Nasha Aziz = RedMummy Tak Semenggah ?

Encik aMin said...

wah, nuffnang mmg amik 15 orang yg hantar email paling awal ek? aku nak masuk gak time tu, tapi dah ada 80 komen, mmg terlambat dah... huhu... :p

Amirez said...

bertuahnya dapat jemputan drp nuffnang. jangan sia2kan :)

kaizen shinobi said...

congratz~ dah kuar invited ek? maksudnya aq tak dapat! wahahaha

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Asal nuffnang x jemput gua bro..
oh lupa..,aq mana pakai nuffnang..huhu

Apapun selamat berpuasa bro..
puasa jangan x puasa..

Pak Cik yang Glamour di Bulan Puasa dan hari raya

Anak Perak said...

jumpa disana :)

|niey| said...

best ker berbuka bersama nuffnang..

cikgu isza said...

sronok tuuu.. pergi.. jangan tak pergi..

Faizal@PeJAY said...

baru kenal tadi...so aku slah seorgnya

azzey said...

velasrizal: beshhh nyer....rezeki tu. nt jgn lupa update cepat2 ye!

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget