Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Rumah Terbuka Perdana Menteri Hari Raya Aidilfitri 2011




Rumah Terbuka Perdana Menteri hari Raya Aidilfitri 2011 akan di adakan pada Hari Raya Pertama (1 Syawal 1432H) di kediaman rasmi Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak di Seri Perdana, Putrajaya.


Menurut kenyataan Pejabat Perdana Menteri, Rumah Terbuka Perdana Menteri Hari Raya Aidilfitri 2011 ini bermula dari tengah hari hingga 6 petang.


Bagi mereka yang nak hadir ke Rumah Terbuka Perdana Menteri Hari Raya Aidilfitri 2011 ini di nasihatkan menggunakan perkhidmatan bas Nadi Putra yang disediakan secara percuma bagi mengelakkan kesesakan. 


Sebanyak 12 buah bas akan beroperasi dari 11 pagi hingga 7.30 malam dari empat lokasi iaitu Putrajaya Sentral, Park & Ride Presint 1, Masjid Putra dan Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin, dengan kekerapan bas selang 15 minit setiap satu.


Manakala Rumah Terbuka Perdana Menteri Hari Raya Aidilfitri di daerah Pekan pula akan di adakan di Taman Tasik Sultan Abu Bakar, Pekan, pada 18 September 2011 dari 10 pagi hingga 2 petang.


Umat Islam di Malaysia di jangka akan menyambut 1 Syawal pada 30 Ogos 2011 ini. Bagi warga kota yang tidak pulang ke kampung halaman pada Hari Raya Aidilfitri ini bolehlah berkunjung ke rumah perdana menteri pada Hari Raya pertama nanti...



Velasrizal Rodriguez



Adios~~~~~

Comments
0 Comments

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget