Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted




Walaupun dihimpit isu kenaikan harga yang tidak dilulus oleh Kabinet namun itu tidak menghalang Astro untuk melancarkan pakej baru Indo Pek Astro yang cuma bernilai RM12 sebulan 24 jam sehari. 


Pakej baru Indo Pek ini ditawarkan dalam 2 saluran terbaru iaitu  saluran Bintang (channel 141) dan Pelangi (channel 142).


Target market untuk pakej ini pastinya pencinta kandungan 100% TV dan filem Indonesia iaitu pelanggan melayu dan rakyat Indonesia yang menetap di Malaysia. 


Pakej baru Indo Pek di jangka mampu memenuhi citarasa pelanggan yang meminati sajian program dari Indonesia dan ingin menikmati lebih banyak lagi jenis rancangan daripada apa yang telah disediakan di saluran saluran televisyen tempatan dan di astro pada masa ini.


Saluran Bintang (channel 141) akan menayangkan program-program TV yang meliputi kandungan popular dari pasaran Indonesia yang menyentuh muzik, drama, hiburan, berita dan variasi. 


Manakala saluran Pelangi (channel 142) pula akan menayangkan filem-filem dari zaman 70 an sehingga filem-filem terbaru Indonesia termasuk yang disediakan khas untuk kandungan TV.


Dengar cerita bila dah ada pakej baru ini, Astro Ria dan Astro Prima tidak  lagi menayangkan sinetron. Bagus juga, memang muak hari-hari kita di sogokkan dengan sinetron dari luar ini yang banyak ditayangkan sekitar jam 2-5 petang setiap hari...


Velasrizal Rodriguez


Adios~~~~~

Comments
13 Comments

13 comments:

Sharinginfoz said...

mcm2 pakej ada

hana said...

mmg dh kutuk bila tgk ikln ni kt astro...
byk sgt cte indon tp bgs sgt la kalau ria prima sume x de lg cte indon..
best bro...

Anonymous said...

asyik2 cite indon...

Anonymous said...

asyik2 cite indo.. dh mcm duk indon la plak.

Azil said...

Astro Warna? Bukan ke Astro Ria dan Astro Prima yang tayangkan sinetron. Astro Warna mana ada... Sila betulkan.

Star132Fish said...
This comment has been removed by the author.
Star132Fish said...

Ada sapa2 yang tau band mana yang punya lagu masa iklan indo pek tu ? aku nak download lagu tu

~WinN...iS tHe NaMe~ said...

i rasa band Gigi. I pun tgh cari lagu tu tp tak jumpa2 : (

~WinN...iS tHe NaMe~ said...

i rasa band Gigi. I pun tgh cari lagu tu tapi tak jumpa2.

Anonymous said...

band gigi..tajuk lagu ya ya ya

OAK UNITED said...

sape taw lagu terkini yg men masa iklan astro pelangi kalu x silap.ada irama dangdut sket tu

Anonymous said...

pandangan pertama - slank ft.nirina zubir

Anonymous said...

Nidji,cari sendiri judul lagunya dlm bhs inggris.kalau tak salah lagu ini masuk lagu world cup versi asia

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget