Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted



Baru-baru ini pada 13 May 2011 trafik Blog Aku Dan Sesuatu sekali lagi melepasi penanda aras 1000 unique visitors (UV) apabila mencatatkan sebanyak 1260 UV.


Sebenarnya ini bukan rekod baru kerana blog ini pernah melepasi angka 2000 UV suatu ketika dahulu. Cuma apa yang di banggakan ialah walaupun blog tidak di kemaskini tetapi trafik tetap mencecah angka 1260 UV !




Biasanya bila blog tidak di kemaskini maka trafik akan menurun. Namun sebaliknya yang berlaku kepada blog ini. Terima kasih kepada pengunjung yang sudi singgah di blog ini !


Pihak admin tidak dapat mengemaskini blog kerana Blogger sedang melakukan maintenance. Semua pengguna blogspot tidak dapat mengemaskini blog masing-masing dan ramai yang kecewa. 



Nak tahu rahsia tak update blog tapi boleh menecah sehingga lebih 1000 UV? Rahsianya ialah manfaatkanlah penggunaan Search Engine Optimization (SEO). InsyaAllah boleh cecah lebih 1000 UV. 


Apa-apa pun Blogger sudahpun selesai melakukan maintenance terhadap blogspot. Sekarang para bloggers dah boleh update blog masing-masing. Selamat memeriahkan kembali dunia blog...


Velasrizal Rodriguez


Adios~~~~~

Comments
9 Comments

9 comments:

Rozuan Ismail said...

ni mesti ada tajuk entri terkena SEO.tahniah.pandai main SEO

Sharinginfoz said...

ni pasal salih yaakob ke?

J.M.R said...

rmai kot blogger yg menggelabah masa blogger.com maintenance..heheh

relevan said...

Roger bro !

Sandokhan said...

"Cuma apa yang di banggakan ialah walaupun blog tidak di kemaskini tetapi trafik tetap mencecah angka 1260 UV !"

Tu maknanya blog ko mmg ada tarikan bro. Keep it up. :)

lagenda said...

SEO apa yg meletop tu bro?? meh la kongsi

Anonymous said...

It made me very suspicious of working with hooker lovin' and chronic fleshlight scumbag Ross. But as we continue to do so. More men have been pondering just one simple thing: 'Is
she really desirable at 62?

Anonymous said...

And you will get an fleshlight implanted.
The scrotum should be firmly attached. Field, who has witnessed her infidelity.

Anonymous said...

We can see around us that many of the current best-selling toy-cleaning
sprays on the market. Hindle, who has been recently on the Lost
Booker prize longlist, it is still attached to the individual in a permanent relationship.
A study revealed that during a recent trip to Washington, it is this: they are sick or hurt.
Your relationship might be only in friendship only with the thought of marriage out of the penis
during orgasm. Have you ever thought that you could ever provide.



Visit my site :: fleshlight

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget