Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Tak Sampai 2 Minggu Join Nuffnang Dah Dapat RM7.75


Kurang 2 minggu join Nuffnang, aku dah dapat RM 7.75 sen.. Hmm, not bad dude.. At least nampak la jugak hasilnya walaupun belum boleh claim lagi hahaha.. Boleh kira berbaloi la jugak almost hari2 mengadap pc mencerna idea untuk di jadikan artikel untuk tatapan blogger sekalian..


Tapi aku tak expect tinggi sangat la sebab aku bukan full time blogger.. Aku banyak lagi tanggungjawab lain yang perlu di utamakan.. Blog ini untuk mengisi masa lapang aku sahaja.. Maybe nanti bila tanggungjawab aku dah setel Insyaallah aku boleh terus fokus untuk berkarya..


Korang tak nak share ke berapa korang dapat time awal awal join Nuffnang? Tak pun bagi la tips sket macam mana nak jadi blogger berjaya macam Hanis Zalikha..

Comments
7 Comments

7 comments:

- Misztake - said...

syok la..
nanti bila dah lama blogging makin cepat duit nuffnang tu naik..
dulu, nak dapat rm1 pun susah..

Aj said...

congrats :-)

http://blog.thesutras.org

JAI said...

uihh..tahniah bro...byk tuhh

Sharinginfoz said...

tahniah bro... semoga lagi banyak di masa akan datang...

Jom.. Big Sale…

Jom Jalan2 Tesco

ada.m0khtar said...

tahniah.. =) keep it on!

Ery said...

Adus.. Nampaknya xde kesempatan lah untuk aku tgk world cup kt afrika ni.. Heheh

Anonymous said...

my nuffnang x gerak2 pun?hinshins.

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget