Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Sebab musabab Lelaki Tak Kawin Lagi...


Kat sini aku nak berkongsi sedikit alasan yang patut korang berikan kepada sesiapa yang tanya anda kenapa tak kawen lagi..Secara jujurnya aku telah mempraktikan sebahagian daripada tip-tip ini dan terbukti berkesan..Sekarang giliran anda pula..

-"Duit lum cukup lagi". Pompuan mana tahu susahnya laki nak kumpul duit nak bayar mas kawin le? hantaran la. Dah tu mas kawin & hantaran tu letak tinggi mengalahkan artis. Cam nak jual anak jer..

- "Nak beli kereta dulu baru nak kahwin". Takde keta pompuan pun pandang kita sebelah mata jer . Pompuan karang ni mana yang tahan turun naik bas? Jatuh standard kalau naik bas tu..


-"Susah la nak cari yang berkenan dihati". Memang susah pun. Pompuan sekarang ini da duit abangku sayang, takde pitis sayang pun abis!,

-"Tak datang seru lagi kot". Awek pun tak de lagi? camana nak kahwin.awek yang ada kebanyakanya sudah di tebok tupai.

-"Banyak sangat halangan". Banyak sangatla procedure karang ni. Nak kena masuk kursus le. Ujian HIV le. Pastu ada keluarga si dia tak sukakan kita. Nak ajak kawin kat Siam dia tak nak!

-"Jodoh tak sampai lagi kot". Dah berusaha tapi asyik kena reject jer. Tah apa yang pompuan dok cari tu !!

-"Dia nie suka pasang ramai org sangat". Haah? dia banyak kekawan lelaki. Kita ni duk lam waiting list dia jer.

-"Nak carik yang solehah lah". Dah jumpa tapi dah berpunya?.Takkan nak rampas orang punya kot.

-"Nak sambung belajarlah awek saya tu ader master atau phd malu la". Takkan kita yang ada SPM ni jer nak terhengeh awek tu. Siang-siang lagi mak bapa dia dah reject.


Comments
4 Comments

4 comments:

Amirul Faiz Abd. Razak said...

Hehe.. banyak betol sebabnyer. :) hendak seribu daya bro.

Sharinginfoz said...

macam2 alasan kan.... he he he, yang penting tanggungjawap.......

Ada apa ngan Facebook????

Tak ada kerjaa?? Jom sini

~ ReD ~ said...

kalau mahu, usaha sampai dapat..;)

Anonymous said...

Ape ditebuk tupai???.ahahahah......

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget