Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Sanggup tak anda makan najis?


Best tak design coklat ni?. Belum makan lagi comform dah muntah. Macam dah tak ada idea lain lagi ke nak buat bentuk makanan di dalam otak kepala mereka. Yang ni mesti kerja orang Jepun nih.


Sungguh kreatif orang Jepun tapi kenapa najis pula nak di komersilkan. Betul la tak paham. Kalau di beri secara percuma coklat di kepada anda, sanggupkah anda memakannya? Mungkin anda mengubah bentuknya dahulu sebelum makan atau anda imagine yang anda ini bukan makan najis..

Kesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat termuntah kepada anda yang sedang makan di depan PC.haha, siap ada kacang beb kat coklat ini. Kalau bau sedap pun belum tentu saya nak makan. Yucks! What a disgusting!

Comments
4 Comments

4 comments:

shapikapikabon said...

sumpah disgusting gila.
haha. :s

Huda said...

T_T
sedih kalo tempat tu ade jual coklat bentuk ni jer
aku peminat coklat!
huhuhu

Sharinginfoz said...

memang tak lalu nak makan even sedap macam mana pun......

Afiqah, Apasal Nangis????

Jom Esso Card

bUngE said...

mekasih jer...mmg terkeluar blk kopi yg aku minum ni....yarkkk...

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget