Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most WantedPastinya ramai yang cari " Tonton Raja Lawak 6 Final Live Streaming", "Raja Lawak 6 Akhir Online dan "Raja Lawak 6 Youtube 2012" kan. Raja Lawak 6 sudah di gelanggang terakhir maka ramai yang cari live streaming untuk menonton secara online kan.


Maklumlah ada di kalangan kita peminat Raja Lawak 6 namun apakan daya tidak dapat menonton live di Astro Warna saluran 132 gara-gara tidak melanggan pakej Mustika Astro.


Bagi yang nak tengok Maharaja Lawak Akhir (Final) secara live streaming tu, boleh cuba klik di bawah tapi TIADA JAMINAN anda boleh menonton. Kalau ada rezeki anda, anda dapat menonton sebab kadangkala benda alah ni offline.
Watch live streaming video from astrowarna at livestream.com


Kalau anda tidak dapat tonton secara live streaming ini, anda boleh tunggu sahaja 1 2 jam kemudian tonton sahaja di Youtube kerana pasti ada yang upload videonya nanti. Tak perlu bayar pun ! Tak pun pergi sahaja ke mana-mana kedai makan untuk menonton.


Gelanggang Raja Lawak 6 Final (Akhir) ini akan bersiaran langsung (live) dari Dewan Sivik MBPJ, Petaling Jaya pada 16 Mac 2012 di Astro Warna saluran 132 jam 10 malam. 


Empat peserta yang akan berentap pada Gelanggang Raja Lawak 6 Akhir ini ialah tersebut iaitu Zero, Cuit, 2Yol, dan Shiro
Shiro dan Zero adalah di bawah didikan Tauke (Jambu), sementara Cuit pula di bawah tunjuk ajar Yus (Jambu) dan 2Yol merupakan anak buah kepada Angah. 


Gelanggang Akhir Raja Lawak 6 akan dihoskan oleh Johan dan Zizan dan juri tetap ialah Sheila Rusly, Sathiya dan penerbit terkenal, David Teoh.


Siapa pilihan anda untuk muncul Juara @ Pemenang Raja Lawak 6 ini ? Ini ramalan saya :-


1. Shiro

2. Zero

3. 2Yol

4. Cuit.Anda pula bagaimana ? Velasrizal RodriguezAdios~~~~~

Comments
1 Comments

1 comments:

Miss PIJAOSIX said...

vote for shiro...

p/s: i dah buh pic anak zee...jom la layan..:)

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget