Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most WantedKali ini nak share dengan anda semua live streaming Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 2011) 8 April 2012. Untuk menonton live streaming ABPBH 2011 ini anda perlu klik pada link ini live streaming Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 2011) 8 April 2012.


Anda boleh menonton secara live streaming bermula jam 7 malam iaitu di mana upacara karpet merah akan berlangsung sebelum malam kemuncak pada jam 9 malam. 


Selain menonton secara live streaming, anda boleh menonton siaran langsung majlis berprestij ini di TV3 dan Hot.FM jam 9 malam pada 8 April 2012 ini yang dibawakan terus menerus dari Arena All Star Genting Highland.  


Siapakah yang akan menggondol  Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian kali ini ? Saya rasa Aaron Aziz yang akan menang. Anda pula bagaimana?Velasrizal RodriguezAdios~~~~~~

Comments
3 Comments

3 comments:

Sharinginfoz said...

mesti ramai yang tunggu keputusan

my said...

jom tonton pelbagai saluran tv dari dalam dan luar negara seperti Discovery Turbo.Discovery World Hd.Discovery Channel.History Channel.Astro Ria.Astro Prima. Astro Oasis.Tv3.Tv2.Bernama Tv.Al Hijarah Tv .ESPN,STAR SPOTS ,EUROSPORTS dan banyak lagi secara percuma di > http://setcast.blogspot.com/2012/04/live-streaming-malaysia-tv-tv-online.html ,anda jugak boleh mendengar pelbagai siaran radio Online malaysia di > http://setcast.blogspot.com/2012/03/malaysia-radio-online-listen-live.html secara percuma ,jom terjah anugrah bintang popular berita harian live sila pilh tv3

FREE ONLINE RADIO-TV said...

you can now watch Bernama TV live streaming at http://radioslisten.blogspot.com/2012/04/bernama-tv.html.

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget