Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Raja Lawak 6 Live Streaming Online & Youtube 2012Pastinya ramai yang cari "Raja Lawak 6 Live Streaming", "Raja Lawak 6 Online dan "Raja Lawak  6 Youtube 2012". Maklumlah Raja Lawak 6 sudah bermula maka ramai yang cari live streaming untuk menonton secara online kan.


Maklumlah ada di kalangan kita peminat Raja Lawak 6 namun apakan daya tidak dapat menonton live di Astro Warna saluran 132 gara-gara tidak melanggan pakej Mustika Astro.


Bagi yang nak tengok Raja Lawak secara live streaming tu, boleh cuba klik di bawah tapi  TIADA JAMINAN anda boleh menonton. Kalau ada rezeki anda, anda dapat menonton sebab kadangkala benda alah ni offline.
Watch live streaming video from astrowarna at livestream.com


Gelanggang Raja Lawak 6 akan bersiaran langsung (live) di Astro Warna saluran 132 jam 10 malam bermula pada 13 Januari 2012 setiap jumaat manakala Gelanggang Akhir (Final) ialah pada  16 Mac 2012.


Untuk minggu pertama Gelanggang Raja Lawak 6 (13 Januari 2012) akan bersiaran langsung di saluran 130 dan saluran 132. 


Ini bermakna mereka yang tidak melanggan pakej Mustika boleh menonton secara percuma di saluran 130. Untuk menonton Gelanggang Raja Lawak 6 minggu seterusnya anda kena melanggan pakej Mustika Astro.


Memang pandai kan strategi Astro mengaut keuntungan. Kalau dulu Raja Lawak disiarkan di saluran percuma Astro Prima tapi kini dipindahkan ke Astro Warna dengan harapan lebih ramai yang akan subcribe pakej Mustika ini.


Kalau anda tidak mahu menyumbang kepada keuntungan Astro, anda boleh tunggu sahaja 1 2 jam kemudian tonton sahaja di Youtube kerana pasti ada yang upload videonya nanti. Tak perlu bayar pun ! Tak pun  pergi sahaja ke mana-mana kedai makan untuk menonton.


Apa-apa pun jangan lupa saksikan Gelanggang Raja Lawak 6 di Astro Warna saluran 132  setiap jumaat jam 10 malam bermula 13 Januari 2012 ini. Sama-sama kita saksikan peserta manakah yang mampu berdiri sama tinggi dengan bekas Juara Raja Lawak iaitu Yus, Nabil, Sepah, Kecik dan Man.


P/S : Persembahan terbaik pastinya milik pengacara Raja Lawak 6 iaitu Johan dan Zizan...Velasrizal RodriguezAdios~~~~~~~

Comments
0 Comments

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget