Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Dapat Tiket Free Anugerah Industri Muzik (AIM 18) 2011Baru-baru ini Admin dihubungi oleh pihak pegawai KRU Studios. Ingatkan ada urusan apa, rupa-rupanya pihak KRU Studios nak beri 2 tiket free menonton Anugerah Industri Muzik (AIM 18) 2011. 


Anugerah Industri Muzik (AIM 18) 2011 ini akan di adakan pada 12 November 2011 pada jam 9 malam bertempat di Stadium Putra Bukit Jalil Kuala Lumpur. 


Inilah dia 2 tiket yang Admin dapat. Siap dengan terma dan syarat untuk menghadiri Anugerah ini. Maklumlah Malam Anugerah seperti ini mempunyai tema tersendiri maka pemilihan pakaian mestilah mengikut tema. 
Buat masa ini Admin masih belum membuat keputusan hendak pergi menonton dengan siapa. Atau juga mungkin admin akan beri kepada orang lain jika ada urusan lain pada tarikh berkenaan.


Kepada mereka yang tak ada tiket, anda tak perlu bimbang kerana Anugerah Industri Muzik (AIM 18) 2011 ini akan bersiaran langsung (live) di Astro Ria saluran 104 jam 9 malam 12 November 2011 ini. Kalau ada live streaming Admin akan update kemudian.


Kepada yang tidak menonton secara langsung atau live streaming anda tak perlu bimbang kerana keputusan pemenang Anugerah Industri Muzik (AIM 18) 2011 akan dikemaskini di Blog Aku Dan Sesuatu sejurus acara melabuhkan tirai. 


Oh ya, Terima Kasih KRU Studios for the tickets...Velasrizal RodriguezAdios~~~~~

Comments
0 Comments

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget