Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Jom Register Dengan HeartBeat !




Nampak tak iklan warna pink di atas tu. Cantik tak? Inilah dia iklan dari HeartBeat yang menjadi kegilaan bloggers sekarang ini.


Tapi pernah tak anda dengar pasal HeartBeat ? Heartbeat ini ialah syarikat yang menjual hadiah seperti mug, frame gambar, t-shirt dan bermacam-macam lagi.




Jika anda seorang blogger apa kata anda register dengan HeartBeat kerana jika anda mengiklankan syarikat ini di blog anda, anda akan dapat menjana pendapatan sampingan berdasarkan cost per click.


Nak tahu berapa jumlah pendapatan sampingan yang boleh anda dapat? Jom kita terjah maklumat di bawah ini :- 




Jangan risau bagi mereka yang letak iklan nuffnang kerana HeartBeat ini tidak akan menjejaskan status Glitterati anda. Macam mana nak register dengan Heartbeat? ikut arahan di bawah ini :

 
    * Masuk site Heartbeat






    * Kemudian klik pada gambar seperti di atas yang berada di sebelah atas kiri website


    * Kemudian klik create account dan isi maklumat


    * Selepas selesai click "MY HB! Affiliate"


    * Lepas tu klik icon "Get A Code" danpaste di ruang HTML di blog anda.


Apa lagi yang anda tunggu. Jom register dengan HeartBeat ini. Boleh tambah pendapatan sampingan anda...



Velasrizal Rodriguez


Adios~~~~

Comments
7 Comments

7 comments:

AngahSayang2314 said...

ramai yg daftar kan??kan???

~ PIJA ~ said...

dah ribu2 da duit i kat dlm nih...:) mmg bes...!!

azzey said...

Best kan heartbeat ni....:)

p/s:klik2 HB utk awak...:)

Zura said...

dah register jugak...pasnie kite kena click meng'click'lah...tolong menolong...hehhe

Sharinginfoz said...

jom register, by the way, apasal link dalam your entry tak direct your ID???

yangbaik said...

berbaloi ker... culas pulak

Yiedpozi said...

Dah lama dah register... Huhu

Jom join:

Contest Review Blog Yiedpozi.info
Segmen Jom Blogwalking Bersama Yiedpozi

P/s: TEMPAH HEADER HANYA RM5 DI SINI

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget