Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted



Berita baik buat semua bloggers!. Kalau sebelum ini Nuffnang hanya menawarkan Cost per Click (CPC) ads and Metered Cost per Impression (mCPM), kali ini Nuffnang tampil dengan Cost per Actions (CPA) pula. 


Cost per Actions (CPA) ialah cara terbaru untuk Nuffnangers meningkatkan earnings dari Nuffnang. Caranya mudah sahaja. 


Jika produk yang di iklankan di beli oleh pengunjung blog atau pengunjung blog mengisi borang dalam iklan yang di paparkan hasil daripada klik di iklan tersebut maka Nuffnanger akan mendapat ganjarannya.   




Melalui cara ini, Nuffnangers berpeluang menjana pendapatan dari serendah RM 1 ke RM 20 bergantung kepada syarikat pengiklan. 


Namun begitu nilainya boleh mencecah RM 50 jika hasil dari klik dari iklan itu membawa nilai tertentu kepada syarikat pengiklan itu. 


Memang tak sia-sia mendaftar dengan Nuffnang. Banyak faedahnya. Bagi yang nak mengetahui lebih lanjut mengenai Cost Per Actions (CPA) ini boleh klik di sini introducing another way to optimize your Nuffnang earnings.  


Velasrizal Rodriguez


Adios~~~~

Comments
5 Comments

5 comments:

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

Abhamz said...

salam,tq atas maklumat yg sedap di dengar ni.....

tkasih krn sudi singgah n komen n3 terbaru Mazha 2010...

ardinihumaira said...

suke! trimas nuff :)

Sharinginfoz said...

bagus juga ni, tapi nak juga tengok rupanya ads macam ni

kayyana said...

mohon copy entry tuan utk paste ke blog sye bleh?

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget