Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted



Baru-baru ini pasukan bolasepak Selangor telah pun melancarkan jersi baru Selangor dan senarai pemain Selangor 2011.


Nampaknya Menteri Besar Incorporated (MBI) kekal sebagai penaja utama manakala Kappa muncul penaja baru jersi skuad Liga Super dan Piala Presiden Selangor bagi musim 2011.


Jom kita lihat jersi baru Selangor 2011 ini dengan lebih dekat :-



  Jersi utama (home jersey)



jersi kedua (away jersey)


Secara peribadi, jersi yang digunakan musim terdahulu iaitu jersi Adidas nampak lebih 'garang' dan menyerlah berbanding jersi baru Selangor 2011 ini yang menggunakan jenama Kappa.


Inilah dia senarai pemain Selangor 2011 :-






Sasaran skuad Selangor musim 2011 ialah mempertahankan kejuaraan Liga Super dan Piala Sumbangsih serta merampas semula Piala Malaysia.


Semoga pemain-pemain ini akan menampilkan aksi cemerlang untuk menyahut sasaran yang di tetapkan...


Adios~~~~~~

Comments
8 Comments

8 comments:

Sharinginfoz said...

not bad selangor tahun ini, kita nanti kan kemeriahan bola sepak malaysia

Zura said...

design sama cume susunan colour je yg bezakannye...pape pun hidup selangor... :D

Encik Tikus said...

baju merah menyala wooo

azzey said...

Hidup Selangor!..he3...*tetiba...*

Anonymous said...

Mengharapkan jersi seperti as roma...tp sangkaan meleset...colour dh kena design jee prob skeet...spttnya lambang kappa kna ad akt kedua2 belah lengan...besar...tp ape pn kne bli gk coz tradisiku membeli jersi selangor setiap tahun....

biskut said...

red giant..jersey pon mesti nampak gempaq sikit ye dak...

tapi aku bukan peminat selangor..hihi

qish said...

selangor menang 3-0

Amirol Asraf said...

Wow, smart ah jersi bola sepak Selangor tahun ni.. nak kena grab cepat nih!

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget