Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Dah Try Burger Bakar Abang Burn Seksyen 7 Shah AlamBaru-baru ini saya ada singgah di Seksyen 7 Shah Alam untuk merasa sendiri burger bakar Abang Burn. Walaupun burger bakar ini dah lama popular di Malaysia tapi inilah kali pertama saya menikmati burger bakar ini. (maaf ketinggalan zaman huhu...)


Kedai burger bakar Abang Burn ini terletak Jalan Plumbum U/7 Shah Alam iaitu jalan menuju masuk ke pintu utama i-City. Cawangan-cawangan lain adalah di Ampang, Kajang-Bangi, Kota Damansara, Sunway-Subang, Johor Bahru dan banyak lagi.


Inilah menu yang ditawarkan di Kedai Burger Bakar Abang Burn :-
Saya order 1 burger burn cheese beef dan 1 burger burn cheese chicken. Harganya ialah RM8.50 setiap satu. Kalau tengok kat katalog memang nampak menarik dan menyelerakan !


Inilah dia burger burn cheese beef :-
 Inilah dia burger burn cheese chicken pula :-
Kedua-dua burger ini memang sedap. Daging dan ayam yang dibakar memang terbaik punya. Gabungan sos, mayonis, keju, dan salad menambah kelazatan burger ini. Saiz burger yang besar meyebabkan saya kenyang sampai malam.


Secara overall saya bagi 8.5 out of 10. Not bad at all. Kalau anda belum merasa lagi bolehlah singgah di mana-mana cawangan kedai burger bakar Abang Burn seluruh Malaysia...Velasrizal RodriguezAdios~~~~~

Comments
1 Comments

1 comments:

Unknown said...

kat Utara takdak ka cawangan Abang Burn ni? :D

kumanx.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget