Aku Lihat Aku Fikir Aku Tulis...

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Ruang Iklan

Photobucket Be The Most Wanted ruang pengiklanan Be The Most Wanted Be The Most Wanted
Be The Most Wanted Be The Most Wanted Maxis Maxis Be The Most Wanted

Sepahtu Ganti Sepah. Di anggotai Jepp Dan Shuib Tanpa MamatTERKINI


Kini kumpulan Sepahtu ditubuhkan yang di anggotai oleh Jepp dan Shuib bagi menggantikan kumpulan Sepah yang di anggotai oleh Jepp, Shuib dan Mamat.


Menurut Jep, mereka berdua nekad memilih haluan untuk bergerak tanpa Mamat atas alasan tertentu setelah beberapa kali memberi peluang kepada lelaki itu.


Nama Sepahtu terpaksa digunakan mengantikan Sepah yang digunakan untuk mereka bertiga. Menurut Jepp orang mengenali Sepah dianggotai oleh Jepp, Shuib dan Mamat. Jadi, Mamat menjadi sebahagian daripada Sepah. Jadi, tidak adil jika terus menggunakan nama tersebut.


Nama Sepahtu yang berbunyi seperti sepatu atau kasut yang mana bergerak sepasang di kiri dan kanan. "TU" itu juga merujuk kepada "TWO" iaitu 2 (Jepp dan Shuib).


Bagaimanapun, mereka tidak mungkin menerima kehadiran Mamat dalam kumpulan itu lagi andai kata lelaki itu mahu kembali dan mengubah tingkah lakunya.


Memang nampak janggal apabila Sepah beraksi dalam Maharaja Lawak dan program-program lawak sepanjang Hari Raya Aidilfitri lalu. Dapat dilihat Mamat seperti berlawak seorangan dan sentiasa menjarakkan diri dari Jepp dan Shuib. 


Secara peribadi eloklah berkerja dengan orang yang komited terhadap kerja. Orang yang tiada disiplin tiada tempat dalam pasukan.. Lagipun dalam kumpulan Sepah hanya Jepp dan Shuib sahaja yang lawak.. Selamat Maju Jaya kepada Sepahtu yang menggantikan Sepah...Velasrizal RodriguezAdios~~~~~

Comments
3 Comments

3 comments:

Unknown said...

haha

mamat ditinggalkan!

kesian mamat tu, dah la awek tgah marah pastu group pun tak nak dia...adehhh

syafiq said...

elok la tu buang mamat .. tak dak la masalah .. mamat tu memang bermasalah .. tak dak disiplin ..

Sandokhan said...

Pembentukan 'Sepahtu' memang sangat patut. Mamat nie tak lawak pun sebenarnya. Macam saja nk cukupkan koremm..

Related Posts with Thumbnails

    ShoutMix chat widget